Yuan Longping Mishou encara no fa recerca científica “Biao anglès”

Fa algun temps, # Yuan Longping Biao English # es va convertir en un tema candent, Yuan Longping, amb més de 20 minuts de parla anglesa, va assenyalar nombrosos punts de vista

31 d’agost, és a dir, Yuan edat de 88 anys d’edat aniversari d’arròs al dia següent, Xiaoqing (ID: youthzqw). a Qingdao, una vegada més va reunir Yuan edat Quan se li va preguntar, “vostè sap no sé foc línia Biao Anglès? ! tothom et diu anglès és bo “Yuan Longping riure, un gest amb la mà i va dir:” no sóc bo, jo estava trencat Anglès ah ‘Ell va utilitzar una’ Hunan putonghua ‘modestament va dir:’ Oh, et vaig dir a mi mateix, no entenc que els inglesos diuen que el meu anglès és bo. “

Yuan Longping, els petits fanàtics de l’escena que contenen l’àlbum de Yuan Longping, així que el record de Yuan Old Signing, Yuan Longping, va dir a l’aire:” Doncs us dono un bon estudi, dia de dia “. Quan algú va elogiar el vell” tresor nacional “de Yuan, Yuan Longping va dir immediatament:” El tresor nacional és un panda , ja ja ja, em converteixo en un animal en el problema “La saviesa humorística de la resposta a l’escena rient constantment.

Biao anglès, sota el camp d’arròs … Qui pot pensar en l’esperit dels majors a enfront de gairebé nou anys? 30 d’agost de Yuan Longping en els camps d’investigació d’arròs mar i centre de desenvolupament, i l’arròs Qingdao va passar la seva 88 anys d’edat, “la longevitat d’arròs.” d’acord amb Xiaoqing entendre, Yuan Longping per tal de no molestar els altres, en silenci abandonar la celebració d’aniversari, de la casa de Hunan “escapament” a la prova de Qingdao.

anys d’aniversari de 88 anys, encara porta sabates de goma i “R + D” d’arròs marí junts per fer recerca. Molt durant una entrevista amb Xiaoqing, va dir: “Viu als vells, treballa als vells”, sempre que hi hagi energia, però també per treballar, no em retiraré “.

Yuan LongTennis també va revelar per mantenir el secret, sans, que és un bon exercici, s’entén que encara està jugant cada voleibol (gas) dies.

Amb un cos sa i mai es va retirar a adherir-se a, Yuan Lao ” wo Liangshi somni “és un pas a pas per aconseguir dir:.” els japonesos són molt orgullosos, però davant de l’arròs, que estava impressionat, no era com ho va proposar per primera vegada per participar en super arròs és el Japó, que en el del 80 del segle passat van proposar més enllà de les seves reach.We tenen divuit tones participar en super arròs, però ara no I són deu mil tones per hectare.We es vénen de darrere, no som 12 tones per hectàrea, és disset tones! són , vint dies, llavors jo “

(el següent és el text de l’entrevista gravat)

Xiaoqing: ja teniu 88 anys, encara en els camps, 123 Wean són: Re-Ment aquesta idea, l’estat no vol que em retiri, el sistema de tota la vida

Xiaoqing: Vostè ha dit abans que no és un somni, anomenat “Wo sota el somni fred” – l’arròs ha de ser superior. el següent rendiment d’alt rendiment i més alt, i ara l’arròs produeix més de 1.000 quilograms, i fins a 1100.112 kg de recerca. Segons les hectàrees i després a la següent ombra. , tenim sis tones de producció per hectàrea l’any passat, 17 tones aquest any, divuit tones, el millor és aconseguir vint tones, vaig a conèixer a

Xiaoqing:. aquest somni es té confiança per aconseguir-

Yuan Longping: a 20 tones per hectàrea, rendiment, gairebé el somni d’aconseguir

Xiaoqing:. molta gent diu que està “Buda vivent”, va plantar un arròs híbrid, per alimentar a tanta gent, que en la teva experiència de vida de 88 anys, penses que l’experiència més valuosariigh és el que?

Yuan Longping: on és el Buda vivent, on el més valuós, no tinc cap de l’experiència de vida més valuosa, vaig dir que “viu als antics, treballa a la no hi ha una experiència preciosa: dius on la valuosa experiència, és a dir, que el cos és bo, no enganxeu herbes, no demència.

Xiaoqing: com ho fa tan bo cos, pensant tan clar?

Yuan Longping: moviment diari

Xiaoqing: què fan els esports? Yuan Longping: jugant tots els dies, aproximadament dues hores, aproximadament mitja hora.

Xiaoqing: l’alt rendiment anterior d’arròs, algunes persones diuen que no és bo, però deixeu l’arròs ara alt rendiment i deliciós.

Yuan Longping: ara el nivell de vida millorat, no satisfet amb els aliments, sinó que també menja bé. Així que també hem realitzat un pla estratègic ajust, no només a alt rendiment, sinó també a alta qualitat. Però tenim un principi, per no sacrificar el cost de producció per qualitat, alt rendiment i alta qualitat.

Xiaoqing: en primer lloc, un alt rendiment , les primeres persones s’alimenten, alimenten més persones?

Yuan Longping: sí, el primer és menjar i roba, i després un ah molt bé ara som super qualitat d’arròs és molt bona, Japó té una alta qualitat aigua anomenada “més llum” al supermercat de Pequín per vendre vuit dòlars per lliura.

El mes passat, a Qingdao, hi van assistir dos experts japonesos, un d’ells o president de l’Associació Japonesa d’Arròs. es pot comparar amb “més llum”. Però la producció “més lleugera” només 800 lliures, som de 800 kg!

Els japonesos estan molt orgullosos, però davant l’arròs està impressionat, ell és tan bo com nosaltres. El primer que es proposa dedicar-se al súper arròs és el Japó, a les lest segle 80 va proposar participar en super arròs, però ara encara no s’ha aconseguit, els seus indicadors són dotze tones per hectàrea. Estem vénen per darrere, no som 12 tones per hectàrea, té disset tones, perquè ja estan fora del seu abast.

xinesa és la columna vertebral de Yuan Lao, amb la finalitat de fer del Japó posar-se al dia. I, en l’esperit de Yuan Longping inspirat en la nova generació de la Xina dels joves investigadors científics estan prosperant, esperit pioner, d’acord amb Yuan Longping revelat que ara ha capacitat a més de 20 estudiants de doctorat, successors “alguns dels quals segueix sent molt!”

arc de la cintura 88, cos prim, arròs greix, Wansheng teu.

s’adhereixen a 88 anys, menys descans, més abundant collita, fomentant nombroses romàntica.

vent a la llum, va tornar és exuberant flor d’arròs.

vora Feng os prim, mirant cap enrere farà que la complagui món.

no buida, realment digne de la vida!

té la joventut això, el somni xinès es convertirà en

Reporter:! Wu Chu Chen Chen

Videos: Cançó Jixiang

Autor: Song Li

Prova: Wang hai Lu Guanqiong

xinesa Xarxa de Joves (ID: youthzqw) d’acabat integral