Una nova investigació mostra que hi ha un misteriós gegant Plutó glacera

climàtic Plutó, una nova investigació té una pantalla variable especial i contínua apagat, la superfície de Plutó, hi ha una enorme glacera, a 4 km de profunditat, amplada de 1000 quilòmetres.

D’acord amb el diari britànic Daily Mail va informar que Plutó té un clima especial i canviant, superfície coberta de gel de nitrogen, metà gelades i fins i tot una enorme glacera.
Actualment, l’última en un model informàtic capaç de canviar la nostra comprensió de gel de la superfície de Plutó.

última van observar aquest gel súper glacera és el principal component de nitrogen, monòxid de carboni, el metà barrejat àrea de la conca de plana Sputnik (Sputnik II i V Planum) que es cobreix amb una profunditat de 4 km, l’ample de 1.000 quilòmetres glacera.
Juliol de 2015, la NASA i ldquo; New Horizons i rdquo; detector de tancament van sobrevolar Plutó, disparant a la superfície de Plutó.

Actualment, investigadors de la Universitat de París VI per a l’estudi de les imatges i el disseny d’un model d’ordinador per estudiar com va evolucionar Plutó.
El líder de l’estudi, Don – Bertrand (Tanguy Bertrand) va dir: & ldquo; Per a una millor comprensió de de nitrogen, metà i monòxid de gel de carboni Plutó, s’ha dissenyat un model tèrmic de la superfície de Plutó, que pot simular el procés de condensació i sublimació,
així com els canvis en el gel durant milers d’anys.
I rdquo;

El model mostra la regió central de la glacera Plutó no és els estudis previs suggereixen que la formació del tanc de nitrogen del sòl, l’estudi publicat a la revista “Nature”, recentment publicat.
Els investigadors van dir que el model presentat Plutó en els últims 50.000 anys d’evolució de la Terra, un procés de simulació 50.000 anys porta només tres dies per completar l’operació.

Quan els investigadors van agregar el model informàtic de l’estructura del terreny, es van trobar que la conca del cràter i poc a poc la captura de nitrogen, monòxid de carboni i el metà.
A causa de que l’atmosfera de Plutó en una ubicació baixa altitud la densitat més alta, i per tant la posició de l’atmosfera més densa.
Bertrand va dir: & ldquo; model mostra que la presència de Plutó conca glacial, juntament amb els canvis estacionals, l’estructura de la muntanya de l’erosió glacial i canviar tot.
I rdquo; els resultats del model de simulació obtingudes les dades d’observació suport de la sonda New Horizons, les dades de la sonda mostren que la superfície del terreny divers Plutó.
I rdquo;

També va assenyalar que aquest estudi mostra l’evolució de Plutó, Plutó proporciona superfície de color, l’estructura del terreny i de l’activitat.
Els investigadors d’observar més provar i millorar l’estructura del model.
Alhora, el model prediu que la majoria de les gelades de temporada metà desapareixerà en la pròxima dècada.
Observant l’any que ve Plutó validar o qüestionar el nostre model de simulació.