Súper tren d’alta velocitat estarà disponible inicialment a Moscou o

22 de juny, segons els mitjans tecnologia VentureBeat ha informat que la companyia de ferrocarrils d’alta velocitat fantàstic hyperloop Un anunciar dimarts que té amb la societat d’inversió de Rússia Summa Group i Moscou van signar un acord per estudiar la construcció de la xarxa de transports de Moscou connectat al sistema de tren de molt alta velocitat.
es va signar l’acord

al St. Petersburg Fòrum Econòmic Internacional.
Aquesta és la primera empresa de nova creació hyperloop Un memoràndum d’entesa signat amb els governs estrangers.
Al març, un altre super-alta velocitat HTT empresa de nova creació (HyperloopTransportation Technologies) va signar un acord amb el Govern d’Eslovàquia.

hyperloop Una cofundador i director executiu de Shell home i Middot; Pixie Wa (Shervin Pishevar) en una declaració va dir: & ldquo; ens Summa Group, la cooperació entre el govern rus i hyperloop Una molt excitat.
Hyperloop millorarà en gran mesura la qualitat de vida d’una gran població de 16 milions regió de Moscou, dramàticament escurçar el seu temps de viatge.
El nostre objectiu a llarg termini és la de cooperar amb Rússia per construir un nou i revolucionari ruta de la seda i el mdash; & mdash; un pot en un dia els contenidors enviats des de la Xina a la hyperloop europeu de mercaderies per ferrocarril d’alta velocitat.
I rdquo;

Rússia sembla ser que pel Elon i Middot; almesc tecnologia va aixecar gran interès.
16 de juny de Shell home i Middot; Pixie Wa a Facebook va publicar una foto.
A la foto, una dotzena d’inversors multimilionaris russos president rus, Vladímir Putin, i estan participant en una conferència.
Pixie Wa dir Putin estava interessat en el carril de màxima velocitat, va escriure al Facebook: & ldquo; Putin va dir que el carril de súper alta velocitat canviarà fonamentalment l’economia global.
I rdquo;

fundador del Grup Suma Ghia Uddin i Middot; 马戈梅多夫 (Ziyavudin Magomedov) més atenció a la capacitat de transport ferroviari de mercaderies de súper alta velocitat, la possibilitat de tren d’alta velocitat super-rendible en aquest sentit que el de passatgers.
Hyperloop implementació de la tecnologia, la Federació de Rússia crearà enormes beneficis;

i ldquo.
S’estimularà el trànsit potencial dins el continent, per crear una nova temptació econòmica en lloc d’haver de seleccionar dins el sistema logístic global existent, i rdquo; 马戈梅多夫, va dir.
I ldquo; el llarg termini, hyperloop de promoure la integració econòmica regional, incloent la Unió Econòmica Euroasiàtica i la Xina han advocat i lsquo; & rsquo ;. Al llarg del camí
I rdquo;

hyperloop En l’actualitat, a Finlàndia, Suècia, Holanda, Suïssa, Dubai, Los Angeles i el Regne Unit per a l’estudi avançat de factibilitat de tren d’alta velocitat.