Rússia va llançar més gran trencaglaç de propulsió nuclear del món

Fins al moment, la planta de muntatge Bàltic té 10.000 tones d’estructures metàl·liques, treballadors de la construcció han començat a muntar la superestructura Arktika, Sibir i muntatge de components i un segon vaixell de la sèrie.

D’acord amb informes de mitjans estrangers, Rússia ha posat en marxa per trencar el gel més gran del casc de propulsió nuclear del món Arktika.
Es convertirà en el més poderós trencaglaç de dos reactors, i s’unirà a la flota Rosatomflot per ajudar a protegir la defensa nacional i la navegació en l’Àrtic.
A bord de la nau enorme és part del projecte 22220 per passar $ 1900000000, quan estigui acabat, serà capaç de manejar gairebé 150 tones d’aigua.
El vaixell va llançar dijous un gran drassana del Bàltic a Sant Petersburg, Rússia, és la nau principal del projecte 22220.
Des de novembre de 2013 Arktika col·locació de la quilla de gairebé tres anys, la quilla fins al nucli per proporcionar suport estructural.

trencaglaç rus enormes 586 peus de llarg i més de 100 peus d’ample, i serà capaç de trencar fins a 10 peus d’ample i 13 peus de profunditat de gel.
cap de Rosatom, Serguei Kirienko va dir que de qualsevol sentit, Arktika llançament tenen èxit.
Es pot dir, a finals de 2017, el trencaglaç s’unirà Rosatomflot.
Això mantindrà la defensa nacional russa anual i navegable de l’Àrtic obrirà noves oportunitats, però també per assegurar que Rússia i tothom són fonamentals per al desenvolupament econòmic regional.

Arktika estarà equipat amb aigua destil·lada 2, aigua destil·lada, cadascun capaç de processar 70 tones i 33540 tones de transferència d’aigua.
Segons mitjans russos, el vaixell té i ldquo; les característiques de flotabilitat variable & rdquo; per ajudar comboi nau a través de les aigües gelades.
Fins al moment, la planta de muntatge Bàltic té 10.000 tones d’estructures metàl·liques, treballadors de la construcció han començat a muntar la superestructura Arktika, Sibir i muntatge de components i un segon vaixell de la sèrie.

Aviat, el grup reunit per primera porció de bastidor Ural 3.
Arktika RITM-200 té dos reactors nuclears, el que portarà el lloc al juny de Podolsk.
D’acord amb l’Sputnik, els dos primers vaixells s’han de posar en servei al desembre de 2019 i desembre de 2020.
El president del Parlament Federal Valentina Matvienko, cap de l’Energia Atòmica Corporació Sergey Kirienko, els membres del Consell de la Federació, el president de l’Institut Nacional de Polar i Aleksey Rajmánov Artur Chilingarov, president de United Shipbuilding Corporation, va assistir a la cerimònia de llançament del casc.