Rússia planeja desenvolupar tecnologia ” teletransport “

Com fer

teleport D’acord amb el britànic “Daily Telegraph” va informar el 22 de juny va informar que Rússia ha proposat un mil milions al diversos projectes de desenvolupament estratègic de dòlars, la pel·lícula “Star Trek” al i ldquo;? Teletransport i rdquo; la tecnologia
o es convertirà en una realitat.

russa indústria de la tecnologia principal inversor Galicki representat: & ldquo; ara sona poc realista, però de Stanford ja tenia una experiència reeixida en el nivell molecular experimental.
Ara molts de tecnologia es deriven de les pel·lícules de ciència ficció.
I rdquo; A més, els científics de la Universitat de Tecnologia de Delft el 2014, s’ha confirmat per primera vegada en les partícules atòmiques semi-codificat de transmissió de la informació es pot transmetre a 3 metres i sense distorsió.

va informar que el i ldquo; l’estil i el rdquo Star Trek; objectiu s’ha inclòs en el pla de la ciència i la tecnologia nacional de Rússia, el pla per al pla de desenvolupament estratègic finançat pel govern, dirigit a l’estudi del desenvolupament dels sectors clau per a la inversió.

D’acord amb el rus “Kommersant”, va informar que el projecte tindrà un cost de $ 2.1 bilions de dòlars.
Les tasques del projecte inclouen el desenvolupament d’un llenguatge de programació informàtica, la computació quàntica i les interfícies neurals (connectats directament a l’ordinador i el cervell humà) Rússia.
Rússia per dur a terme el projecte o la promoció de la seva indústria de TI i el desenvolupament econòmic d’alta tecnologia.

Segons els informes, la programació de Rússia i de la indústria del programari són molt prominents.