Què tan profund és la placa continental? 80-120 milles per sota del nivell del mar

Un estudi recent mostra que els científics utilitzen dades sismològiques per a cada continent del món i constaten que la placa continental comença a baixar a 80-120 milles per sota de la superfície, i el límit de la placa continental és de 100 quilòmetres per sota de la superfície. Segons informes de mitjans de comunicació estrangers, els científics creuen que han respost a una pregunta: com és la placa interior de la Terra? Actualment, Brian Savage, sismòleg de la Universitat de Rhode Island, assenyala que la tectònica de plaques és una teoria relativament nova que existeix només durant aproximadament 50 o 60 anys i sempre els explico als meus estudiants En comparació amb la teoria de l’evolució de la Terra, la teologia ha estat proposada durant 150 anys, i la teoria actual i magnètica del temps proposat és similar. Al mig segle, la teoria de la placa de la terra és acceptat universalment pels geòlegs, i la placa tectònica és la teoria que la placa continental desboca i l’oceà creua sobre la superfície de la terra per centenars de molí Ió dels anys, basant-se en la teoria, el document americà sap per què es va produir el terratrèmol i per què es poden crear Àfrica i Amèrica del Sud. Al mateix temps, els geòlegs han dominat que una gran quantitat de persones no admeten algun coneixement, com ara : la densitat de la placa oceànica és més gran que la placa continental, la placa oceànica està sempre a terra ferma. Però la placa tectònica encara no pot contestar preguntes sobre el sistema terrestre, no estan segurs de com es forma el global, al mateix temps Un estudi recent mostra que els científics utilitzen el global Les dades sismològiques de cada continent van trobar que la placa continental començava a baixar a 80-120 milles per sota de la superfície i el límit de la placa continental estava a uns 100 quilòmetres per sota de la superfície.

一项最新研究报告显示,科学家使用全球每个大陆的地震学数据,发现大陆板块在表面以下80-120英里处开始向下延伸,大陆板块分界线大概在表面之下100英里处。
la revista “Science” de la setmana passada va publicar un nou informe d’estudi que podria acabar amb aquest debat, l’ús de dades sismològiques globals per a cada continent, el document per aund que les plaques continentals comencen a 80-120 milles sota del nivell de la mar s’estén cap avall.

En altres paraules, la distància entre les persones ara i la vora de l’espai és menor que la distància des de la part inferior de la placa continental. aquest últim estudi ajudarà als científics millorar la nostra comprensió del mecanisme de la placa, no només la profunditat o la composició de la placa continental, però també més sobre com les plaques de la terra es mou. la terra es divideix en moltes capes diferents, l’educació primària és molt familiar amb l’escorça, l’escorça es troba 30-40 milles per sota de la superfície, el mantell de silicats es troba 1800 milles sota de la superfície, els nuclis interns i externs estan per sota de la superfície 3959 milles On nucli de la Terra és un ferro calent i níquel.

Però aquests termes familiars només descriuen les diferents capes de l’estructura de la Terra i la seva composició química, i no descriuen com les plaques es mouen i reaccionen amb la calor. Per tant, els geòlegs ús més sp . Paraules ecial per descriure l’estructura estratigràfica de la terra – litosfera i astenosfera

no està involucrat en l’estudi en geòleg de la Universitat Rice Cin-Ty Lee va dir: “Imagini que vostè fa esclatar una coca de xocolata amb xocolata calenta acabat de fer de la forn, al començament de la coca de tot el líquid, després de les quals començarà a refredar des de la part superior i després produir una closca dura. la part superior de la coca és com litosfera de la terra, que és la part més superior de la terra. “

la litosfera també pot ser entès com la placa tectònica una capa, la litosfera sota de la part calenta de la composició de la capa de corrent suau. per a l’observador, l’astenosfera serà com una roca, però per a milions d’anys , el seu paper és com un fluid lent i voluminosos a les trinxeres, i es barreja amb ells.

de fet, litosfera i astenosfera tenen propietats químiques similars, especialment on el límit és particularment pronunciat. BLa diferència de calor entre els dos és molt evident, la temperatura interna de la Terra és d’uns 1400 graus centígrads, mentre que la temperatura superficial és de només 25 graus Celsius.

Cin-Ty Lee va dir: “Des de 1400 graus centígrads fins a 25 graus centígrads, que és la litosfera “. Fa molt temps els geòlegs han identificat la capa geoquímica, els científics poden ser a través de l’estació de terratrèmol o el satèl·lit del sensor de gravetat. Observació directa i estudi de la superfície de la Terra, però aquestes tècniques són difícils de determinar els límits de els altres per avaluar la profunditat de la litosfera basada en el diamant prop del volcà, mentre que altres intenten determinar la profunditat de la litosfera mesurant les ones sísmiques a través de l’interior de la terra Segons l’Avaluació de la Informació del Diamant, la litosfera és més propera a la superfície terrestre, a uns 100 quilòmetres sota terra. Saikiran Tharimena , un investigador de la Universitat de Southampton, va dir que l’últim estudi va tenir més informació i més resolució, va analitzar la informació de cada continent per avaluar la profunditat de la litosfera. Estudiem les dades d’ona sísmica generades per la morositat mundial 5.5 per sobre de 1990-2015 , i l’equip també analitza la part central de la placa: la posició central de l’escut canadenc, no per les costes rocoses i discontinus.

Basant-se en un suport de la informació de moltes bases de dades, el modelatge és encara més senzill i veure que hi ha una enorme línia de “línies d’informació de diamants” de 80 a 130 quilòmetres per sota de la superfície, el descobriment serà de gran importància per a la nostra comprensió de la planxa continental. La visió tradicional és que el sistema de plaques continentals està flotant al metro magma a la terra enorme. Tanmateix, la veritat és més o menys dramàtica, Saikiran Tharimena i els diputats diuen que les roques del mantell are es deriva lleugerament augmentant la pressió sobre el límit inferior de la litosfera i, en general, la roca al capdavant de l’astenosfera es pot fondre en un 1%. Tipus de fusió aparentment insignificant és suficient per lubricar la placa continental per produir deriva.

123] Veiem la taula de resultats que el límit inferior de la paleosfera és obvi, per exemple, la velocitat oscil·lant del límit inferior de l’astenosfera canviarà bruscament i, a causa del seu canvi ràpid, és improbable que, a causa dels canvis de calor o propietats químiques. “l’única manera de canviar la velocitat és difícil d’aconseguir”, diu Cin-Ty Lee. “l’única manera de fer-ho és augmentar la fase líquida.”

l’estudi no van respondre si la presència de massa fosa líquida era causalment relació, o si això és només un subproducte de la història. En altres paraules, la placa continental és ara al voltant de 100 milles per sota de la superfície, però aquesta distància pot ser una oportunitat química, no és una característica permanent de la EART h. Ara sembla que el gruix de la litosfera s’ajusta a aquesta descripció, però això no vol dir que la història de la terra o el futur és així.

Saikiran Tharimena va dir que el següent pas serà utilitzar alt . tècniques de resolució per analitzar una gamma més àmplia de la litosfera, especialment a la regió d’intersecció oceà-terra Això ens ajudarà a entendre on acaba la litosfera, i on comença la més intensa astenosfera, el que ajudarà a respondre a una pregunta més important: ¿com és el continent de la terra formada? (Allure)