Obriu el forat! Si l’augment de temperatura normal de 1 grau humà …

Si avui en dia, totes les temperatures normals del cos humà són de fins a 1 grau, a 38 graus centígrads, llavors la terra, la natura i la societat humana canviarà el que passa? De la mateixa manera, si la temperatura mitjana del cos humà es redueix en 10 graus, de manera que la tropical no està apte per a la supervivència humana? aquest és un problema del forat cerebral oberta, a causa de que la temperatura del cos humà és el nombre de canvis ambientals a llarg termini i els resultats de la co-evolució humana, però això encara no ens impedeix la mesura del

En la calor, els dos coordinen el manteniment de la temperatura corporal constant . Però els animals termostàtiques, incloent els humans, tenen la capacitat per regular la temperatura a través del cos central del cervell, que es troba en l’hipotàlem del cervell humà. per tant, la temperatura mitjana del cos d’una persona no és la quantitat, no pel metabolisme cel·lular , moviment muscular ORL i altres decisions, però per endavant per la mare naturalesa “disseny” bona. Té la temperatura corporal de la persona sigui de 37 ° C? Precisa, 37 ° C és la temperatura mitjana a la via oral cavitat en repòs aproximadament a les 12 de la adult sa, la teoria va ser proposada per primera vegada per segle 19 físic alemany Carl Wunderlich. el 1992, el sistema britànic Servei Nacional de Salut (NHS) va dur a terme un estudi addicional de la temperatura del cos 148 de la gent, la (123 ° F) a 37,2 ° C (99 ° F) entre les fluctuacions lliures. (123) A més, molts estudis han trobat que les diferències individuals en persones, diferències d’edat (A), (7)

La relació entre l’individu temperatura corporal humana i medi ambientció

Primera:. assumeixi que la temperatura normal dels éssers humans han augmentat un cop A la terra, perquè l’energia proporcionada pel sol no canvia, i tota l’energia que flueix a la biosfera ve dels productors d’energia solar fix, aquesta part de l’energia que flueix a través de l’ecosistema finalment dissipa en forma de calor, de regressió per al medi ambient.

d’acord amb això, la temperatura mitjana del cos d’una persona És quant, no pel metabolisme cel·lular, el moviment muscular i altres decisions, sinó per endavant per “disseny” de la mare natura.

因此,一个人的平均体温是多少,并不由细胞代谢、肌肉运动等决定,而是事先被Mother Nature“设计”好的。
Encara que la temperatura del cos humà s’eleva, la ingesta individual d’aliments pot augmentar (però la planta fixa l’energia solar total sense canvis), mentre que dissipa en la calor medi ambient també augmentat. Així

l’energia total per a la terra no ha de canviar

.

per la naturalesa, l’espècie “humans” pertany a la part superior de la cadena alimentària. la temperatura corporal elevada vol dir que la intracel·lular

reacció enzimàtica es fa més intensa (entropia augmenta després de la proteïna i altres macromolècules són més actius), de manera que sembla que el metabolisme basal no millora. Això significa que els éssers humans necessiten per obtenir . més menjar, per descomptat, també produeixen més calories (sobre la base de la mateixa base de la població)

i

el resultat de l’activitat metabòlica més humà és – l’escalfament global

rang de fluctuació de temperatura corporal

人体温度波动变化范围
No obstant això, al final el calent que?


58,6 tones d’emissions de diòxid de carboni.

Aquest càlcul , si el cos de contaminació bàsica augmenta un 13%, les emissions de diòxid de carboni de cada persona augmentaran 7,6 tones / any, mentre quelt; / RTI & , la humanitat es veurà obligat a créixer més cultius d’aliments a causa de l’augment en el metabolisme basal i l’augment de les emissions de carboni, o com Seth Wynes diu. per reduir la pèrdua d’energia en la cadena de transferència d’energia o per mantenir el subministrament d’energia bàsica en el costa de la població “planificació familiar”. per descomptat, la saviesa de la humanitat és infinit, per la qual cosa s’estima que l’autosuficiència.

En segon lloc, la suposició que el cos normals la temperatura dels humans es redueix en 10 graus

Per a la hipòtesi que “si la temperatura mitjana humana baixa 10 ° C”, s’entén que les temperatures ambientals augmenten 10 ° C quan exploren L’adequació humana al medi ambient: el següent és el cos humà en circumstàncies normals sobre la tolerància a la temperatura ambiental, podem imaginar que la temperatura ambient ha augmentat en 10 ° T. Aquesta temperatura ambient no és adequada per a la supervivència humana?

123>

Prenguem una entrevista amb els companys de classe de l’Índia a la taula – com en els titulars de les notícies, en què la temperatura màxima a l’Índia ha arribat a 50 ° C en el món real, el que resulta en 500 morts a causa de les altes temperatures; I a continuació, augmentar 10 ° C, és difícil imaginar com la gent manté la vida normal.

Si la temperatura mitjana del cos humà cau 10 ℃, intensificant el intens “relatiu” global, part del “calent” morts “Les àrees d’alta temperatura (com ara la temperatura alta de 40 ℃ a Xangai, etc.) deixaran de ser aptes per a l’habitatge humà .

Contrareast, la temperatura corporal de l’estrella miol és en realitat més gran que el cos humà normal, al voltant de 38 a 39,5 ℃. Per tant, d’acord amb una estimació conservadora d’estrelles miau probable que augmenti la invasió, i encara més l’ocupació de la terra.

per descomptat, el problema anterior és purament oberta, perquè la temperatura del cos humà és el resultat de la interacció amb el medi ambient, no es pot augmentar o disminuir de sobte.

l’impacte dels canvis de temperatura del cos humà en el seu propi

en la regulació de la temperatura del cos humà, el subjecte també es passa per alt una qüestió molt important és que

canvis en la temperatura del cos humà va produir la nostra pròpia Quin impacte

, de fet, els canvis en el metabolisme basal són només un aspecte, i algunes investigacions científiques serioses confirmar que la veritat és molt més emocionant del que pensàvem –

1. Augment de la temperatura corporal, capaç de infectar humans fongs per reduir?

Aquesta és una de les poques opinions d’investigació al voltant del tema “Per què necessitem per mantenir la temperatura corporal de 36,8 ° C”.

Alguns científics creuen que la temperatura relativament alta cos pot fer gran

la majoria dels fongs en el nostre cos desanimats. Un dels co-autors del treball, el professor Arturo Casadevall, ha confirmat que el 6% dels fongs perdre la hoste infectat a una temperatura d’entre 1 i 4 ° C entre 27 ° C i 40 ° capacitat C. Aquesta és la raó per desenes de milers de fongs poden infectar rèptils i amfibis i altres animals del termòstat, però poden posar en perill els éssers humans i altres mamífers, però només centenars d’espècies.

No obstant això, l’inconvenient obvi per millorar la temperatura del cos és que els éssers humans necessiten per guanyar calories de més aliments per mantenir la temperatura corporal. en aquest estudi publicat a la revista “mBio”, Arturo Casadevall i Aviv Bergman Stumort la relació entre la temperatura dels organismes a temperatures entre 30 ° C i 40 ° C i l’augment de la resistència a la demanda de fongs / menjar.

estudiants de l’Índia, ens Per mantenir l’activitat del cos, de manera que els mamífers puguin escapar de les arpes dels grans caçadors. Després de l’extinció dels dinosaures , és possible resistir l’alta temperatura del cos de les infeccions per fongs que fan els mamífers l’organisme dominant a la Terra.

No obstant això, encara hi ha moltes controvèrsies al voltant de la teoria. en primer lloc,

fongs infecció dels efectes humans és en realitat desconeguda

. sens dubte, alguns fongs són, en efecte patogènic, però la majoria dels fongs són inofensius per al cos humà, de manera que si els mamífers en realitat només per resistir el fong ia la temperatura corporal siguin més enllà Hi ha més aliments que es necessiten per mantenir la temperatura corporal, els aliments calents hauran d’augmentar per al manteniment del cos, es necessita més aliment per mantenir la temperatura corporal, de la temperatura corporal, les consideracions entorn de vida és una part indispensable. 印度的同学们,大家要挺住啊

Mew desafiament del rei

2. Baixar la temperatura corporal, l’esperança de vida estesa?

L’estudi més recent de

mostra que la hipotèrmia es pot estendre

L’escolar nord-americà Bruno Conti va publicar aquest article a la revista acadèmica “Ciència”. 来自喵王的蔑视
expressen específicament una proteïna anomenada uncouplingprotein2 en una cèl·lula neural prop de la regió preòptica de l’hipotàlem de la regió de termoregulació ratolí, que pot causar localitzada augment de la temperatura per l’alliberament de hea t Adjusció de temperatura corporalEl centre de contacte serà sensible a captar aquest canvi, i creure erròniament que la temperatura del cos i, per tant, iniciar la reacció de regulació de la temperatura corporal a la calor.

BrunoConti et al. Va establir un model de ratolí amb una temperatura corporal de 0,3- 0.6 ° C més baixos que els ratolins normals.Los ratolins masculins amb baixa temperatura corporal tenien 89 dies més que els ratolins masculins normals i els 112 dies per a les dones. Per saber que l’esperança de vida mitjana de només 2-3 anys de ratolí, que és equivalent a 100 dies per estendre la vida d’una desena, i aquest canvi només és reduït en menys de 1 °.

La línia vermella representa el ratolí de la hipotèrmia, la línia negra representa el ratolí normal, l’horitzontal és la mateixa edat que els ratolins amb baixa temperatura que tenen una major taxa de supervivència

3. La temperatura corporal està en contravenció, es va publicar a la Psicologia Experimental Trimestral des de 1995. John Wearden et al., University of Kiel, Regne Unit, van estudiar la percepció del temps en el context dels canvis en la temperatura corporal entre 1927 i 1993. Contenien subjectes en diferents estats de temperatura corporal per gravar “creuen” 100 segons en un cronòmetre i van trobar que el canvi en la temperatura corporal El temps subjectiu es correlaciona negativament amb els canvis de temperatura corporal, és a dir, quan la temperatura corporal és superior a 37 ° C, els subjectes sovint senten que el pas del temps és més ràpid (temps subjectiu més curt), temperatura corporal per sota de 37 ° C, a continuació, el contrari )

Els investigadors especulen que sovint les temperatures altes provoquen que es produeixin algunes hormones, que condueixen a una transducció més nerviosa

.

Referències 1. http: //www.webmd.boots.com/a-to-z-guides/normal-body-temperature

2.http: //news.ifeng. com / a / 20160521 / 48815284_0.shtm

3. Aviv Bergman, Arturo Casadevall, 2010, endotermia de mamífer Restringeix de manera òptima costos fongs i metabòlics, mBio vol 1 no 5 e00212-10 doi:. 10.1128 / mBio.00212 …. -109 4. RobertV A., CasadevallA El 2009. vertebrat endotermia restringeix majoria dels fongs com a possibles patògens J. Infect Dis 200:. 1623-1626,1 5.Wearden JH , Penton-Voak i S. sentint la calor: la temperatura corporal i la taxa de temps subjectiu, revisada [J] Quarterly Journal de Psicologia Experimental comparatiu B & amp; amp; Psicologia fisiològica, 1995, 48 (2):. 129-41.

Producció: Ciència

Producció: Kansai Kejian Indústria Institut de Recerca Serina estiu per YY

Productor: Centre d’Informació de la Xarxa Informàtica de l’Acadèmia xinesa de scienc ÉS

Xina “és l’autoritat científica de l’Associació Xinesa de Ciència i Tecnologia amb les parts en l’ús de tecnologia de la informació per dur a terme la divulgació científica de la marca.

Aquest article de la popular la creació de la ciència de la Xina, que es reprodueix per favor indiqui la font.