NFL assessor mèdic per discutir el nou pla de Neurociència

lesió cerebral amenacen jugador de futbol professional de la salut.
Font: Reuters

En resposta no tenir en compte la salut i la seguretat dels atletes fora de les al·legacions de la Lliga de Futbol Nacional nord-americana (NFL) contractats Elizabeth & ldquo; Betsy i rdquo; Nabel va servir com a primer salut de la lliga i el consultor mèdic.
Per als nous llocs de treball, es va dir a l’entrevista “Boston Globe”, va dir que un dia a un mes, a més d’alguns caps de setmana ia la nit.

Recentment, Nabel va contestar la revista “Science” una sèrie de qüestions relacionades amb una declaració el 14 de setembre NFL va llançar el.
NFL va anunciar que invertirà $ 40 milions per nou projecte d’investigació mèdica, que es va centrar en la lesió cerebral causada per repetits problemes neurològics.

i ldquo; la NFL és promoure la prevenció i el tractament de la lesió cerebral internet sense igual.
Els avenços en aquest camp és molt important, hem de treballar junts per millorar.
I rdquo; va dir Nabel.

Per al nou estudi, Nabel va assenyalar que per tal de fer que el projecte de revisió per parells transparent i rigorosa, el lideratge de la NFL establirà un nou Consell Assessor de Ciència independent.
El Comitè tindrà metges, científics i altres experts, per revisar els plans de recerca de commoció cerebral, lesió cerebral traumàtica i efectes a llarg termini, i per desenvolupar una aplicació estàndard i l’ús dels fons.
I ldquo; II setembre i V inferior, membres de la comissió seran anunciats, que planeja tenir de 5 a 7 membres amb lesió cerebral traumàtica, i els esports i fons de salut.
I rdquo; dir.

Nabel és un cardiòleg de renom, s’ha exercit com els Instituts Nacionals de Salut (NIH) Nacional del Cor, Pulmó i la Sang dels Estats Units.
El 2009, va deixar el NIH com un hospital afiliat a Harvard (Hospital Brigham i de Dones) President.
El maig d’aquest any, segons un informe de la Cambra de Representants, la NFL tractant d’influir indegudament en l’ús dels NIH va donar.
La setmana passada, la Cambra va demanar una revisió de la NFL si el comportament inadequat, i si el seu ús s’ha d’examinar acuradament les contribucions dels NIH.

No obstant això, Nabel representa, NFL continuarà treballant estretament amb els NIH, per tal de promoure la contusió esports i la investigació lesió cerebral es va aprofundir.
I ldquo; la NFL mai ha renunciat al seu compromís en la promoció del desenvolupament científic de la lesió cerebral traumàtica.
I rdquo; per a la NFL i va ser acusat de mala conducta.
Ella va dir, i ldquo; una carta del President del Comitè d’Energia i Comerç proporciona un ampli material de referència, comportament de presentació de la NFL lideratge és apropiat.
Jo no revisar l’assignació de fons contra la interferència i els NIH.
Com a ex director del seu Institut, respecte de la integritat dels NIH procés de revisió per parells.
I rdquo;