NASA missió asteroide per avaluar alternatives i hàbitat espai profund

causa de factors de cost, els objectius tècnics i científics del Congrés que redirigeixen els asteroides que participen en el projecte no pot realitzar-se plenament

D’acord amb informes de mitjans estrangers, la Llei de 2016 Autorització de la NASA per la transició del Senat Comitè de Comerç del Subcomitè d’espai llançats, destinats a solucionar les
algunes qüestions de política.
15 de setembre de Llei d’Autorització de la NASA requereix avaluació d’asteroides redirigir el projecte, i per desenvolupar una alternativa.

projecte d’asteroides redirecció de la NASA estudiarà els asteroides propers a la Terra, i es col·loca en l’òrbita lunar.
Però el Congrés creu redirecció tècnica i objectius científics d’asteroides que participen en el projecte pot no del tot, ja que el cost sota control.

Per a la NASA, l’avaluació de necessitats dins del pressupost del projecte pot ser redirigida per complet d’asteroides i avaluar els interessos comercials i els costos.
El projecte de llei també implica la planificació de l’estació espacial internacional, estació espacial serà programada en 2020 després del final de la tasca, però fins al moment l’estació en bones condicions, el projecte de llei també requereix la NASA per avaluar si l’estació espacial per funcionar a 2028.

estació espacial de la NASA planeja renunciar a la tasca, es va transferir a les empreses privades que operen al mateix temps plantejat més enllà pla de l’òrbita terrestre, recolzats pel sistema de llançament espacial i la nau espacial Orion.
La NASA planeja desenvolupar hàbitat espai profund, cigarettes store termes populars, és anar més enllà de l’òrbita terrestre, la construcció de l’estació espacial en el camp magnètic de la Terra fora del cercle de protecció.

Això mostra que fins i tot l’estació espacial de la NASA no ofereix tots dos, però una mica de menyspreu a 350 km d’altitud òrbita propera a la Terra per a la NASA es refereix, l’alçada una mica baix, la manca de desafiament.
El desplegament d’hàbitat espai profund serà protegida contra el camp magnètic de la Terra, sempre que els éssers humans per entrar en fase de la civilització interplanetària.