Ministeri de Protecció del Medi Ambient: a la tardor i l’hivern d’aquest any, la situació meteorològica no és optimista respecte a la contaminació pesada en previsió del clima

Ministeri de Protecció del Medi Ambient a la tarda del 3 de setembre a mitjans de comunicació, l’anàlisi preliminar dels experts en la matèria, aquesta situació meteorològica tardor i l’hivern no és optimista, procés de temps molt contaminada relativament primerenca.

a causa de l’expansió del gel de l’Àrtic, el canvi en la temperatura de l’oceà Pacífic i altres factors, la siberià alta pressió en fred pot ser més feble que la perenne, la freqüència d’aire fred al sud pot ser inferior a la perenne, la subtropical Pacífic alta és més perenne, pot causar la tardor i l’hivern la temperatura és alta, la humitat. Pequín 31 de d’agost de lloc que el procés de formació de la contaminació i el 2015, 2016 a mitjans de setembre el procés de contaminació és similar, el que indica que, en comparació amb els anys anteriors, enguany la procés de contaminació relativament pesat amb antelació a la intempèrie.

Ministeri de Protecció Ambiental, va dir que la contaminació pesada en temps d’hivern s’ha convertit en la major preocupació ed sobre tota la societat, sinó també l’esperança més urgent de resoldre els problemes del medi ambient, s’ha convertit en la societat actual i el “cor i pulmó” públic. Hem de tractar a temps molt contaminada com la principal prioritat dels treballs en curs, i resoludament lluitar la gestió integral de la contaminació de l’aire a la tardor i l’hivern.

per millorar efectivament la qualitat de l’aire, el Ministeri de Protecció del Medi Ambient ha pres una sèrie de mesures com ara “fullaraca” per enfortir la supervisió i la rectificació, la “contaminació dispersa” empreses. les dades mostren que des del març d’aquest any, la Beijing-Tianjin-Hebei i els voltants de la qualitat de l’aire ambient van continuar millorant, van fer els millors resultats des de 2013, Beijing març i agost de PM2.5 concentració mitjana de només 49 micrograms / metre cúbic, en comparació amb 2.016 en el mateix període es va reduir en aproximadament 25%, la concentració mitjana mensual de la més baixa des de 2013. No obstant això, el monitoring dades mostren que en els últims anys, encara que la qualitat general de l’aire a Beijing i Tianjin i els seus voltants van continuar millorant la tendència, però l’efecte de tardor i hivern millora de la qualitat de l’aire no és significatiu, especialment en la temporada 2016-2017 calefacció PM2 . 5 mitjana de concentració l’any es va recuperar lleugerament, severa i sobre el nombre de dies per reduir la contaminació no és òbvia.

per a aquesta finalitat, el Ministeri de Protecció del medi Ambient, juntament amb els departaments pertinents, provincial i municipal els governs populars, sobre la base de les mesures de política existents, l’estudi va presentar el “Beijing-Tianjin-Hebei i les àrees circumdants 2017 – 2018 tardor i el programa d’acció de gestió d’abordatge integral de la contaminació de l’aire d’hivern” i una altra «1 6″ programa de trobades d’Atenció. a l’acció a que s’adhereixin a l’orientada al problema, centrant-se en les empreses “contaminació dispersa” i projectes que són renovació i Stabile font elevada normes tat i de descàrrega, augmenten la reducció del carbó, en parlar de la transformació estàndard, mesures de màxima producció. En particular, la forta contaminació del temps com un gran avanç en l’establiment de millora de la qualitat de l’aire al voltant de la meta, al mateix temps, desactivi la proporció de pesada dies contaminació declivi, instant al govern local per lidiar amb un clima molt contaminada.

per tractar de manera adequada amb forta contaminació de les condicions meteorològiques, el Ministeri de Protecció del Medi Ambient procedirà a partir de quatre aspectes, enfocament múltiple.

Unificat dels diferents nivells d’alerta primerenca de la reducció d’emissions contaminants, l’aplicació de mesures de reducció d’emissions a l’llista, de manera que una planta sigui una política que garanteixi mesures d’emergència per assolir resultats pràctics.

El segon és millorar la capacitat de predicció, el pronòstic total de la plataforma de potència informàtica, la capacitat de previsió de predicció de 7 dies a 10 dies , per donar temps suficient per prendre mesures efectives.

Tercera, les dilucions i els esforços de recordar, un cop feta la forta contaminació del clima, l’enfortiment de l’equip d’inspecció estarà d’acord amb la llista de reduccions d’emergència per dur a terme accions especials inspeccioni la contaminació pesada regional en el clima, el Ministeri de Protecció del Medi Ambient es basarà en els resultats de les consultes regionals, la primera vegada a la ciutat per promocionar informació d’advertència, la ciutat d’acord amb la informació d’advertència sobre l’exterior de l’arribada de l’AEA mesures redundades per reduir els nivells globals de descàrrega de la contaminació regional, frenar l’acumulació de contaminants per reduir l’impacte del clima pesat de la contaminació. A més, la reforma integral central del grup líder en la 35a reunió ha considerat que l’adopció de ” programa pilot regional d’agències de protecció ambiental “, el Ministeri de Protecció del Medi Ambient estarà d’acord amb els requisits d’aprovació central, realitzi un bon treball en el treball pilot, al més aviat possible per dirigir el Beijing-Tianjin-Hebei & , per ajudar a treballar amb un clima pesat d’hivern pesat.