Més enllà de Weber: els científics conceben el futur telescopi superpàtic èpic

2011年,一名工程师正在美国宇航局马歇尔空间飞行中心对即将接受超低温测试的詹姆斯·韦伯空间望远镜巨大的镜面进行检查
en 2011, és enginyer de la NASA Marshall Space Flight Center perquè gran és a punt d’acceptar la prova d’ultra-baixa temperatura telescopi espacial James Webb inspecció mirall

L’any 2011 , un enginyer era comprovar l’enorme mirall del telescopi espacial James Webb, que estava a punt d’acceptar la prova de temperatura ultra baixa del Centre de Vol espacial Marshall de la NASA.

这是用直接成像法拍摄的南鱼座β,通过不同年份的成像,可以追踪这颗系外行星在轨道上的运动
això es va fotografiar un mètode d’imatge directa Peixos beta], diferents anys de formació d’imatges es pot remuntar basa Fengyun moviment planetari exterior a la pista

Aquesta és una foto que és capturada per imatge directa. d’acord amb la xarxa espacial d’Estats Units va informar que el 2018 , l’últim desenvolupament del telescopi espacial dels Estats Units James Weber a la pista, els Estats Units, els Estats Units, posarà en marxa, en aquest moment, els científics han començat a mirar cap endavant a la propera generació de telescopi espacial. això es deu al cutting- tecnologia de punta i grans equips prendrà anys, i e dècades ncluso per planificar, construir i llançar, i els científics no volen esperar fins que el telescopi espacial James Weber està a punt de retirar-se quan es fa una pressa per planificar.

Per al telescopi, com més gran sigui el calibre, el major serà la capacitat per captar la llum, de manera que els científics poden observar els objectes més tènues. per tant, no és sorprenent que tot i que el telescopi espacial James Webb ja disposa d’un calibre de 6,5 metres, molts científics encara vol ser capaç d’utilitzar una gran calibre disseny en la generació actualitzada de telescopis després que James Weber. “Quan busquem la Terra 2.0, la seva brillantor serà molt menor que la imatge de camp ultra profund del Hubble de,” va dir John Grunsfeld, un ex físic astronauta i cap científic de la NASA “. com a ex astronauta, Glenfield ha realitzat moltes vegades a la pista per mantenir la tasca telescopi espacial Hubble, de fet, ell també és l’últim telescopi Hubble contacte del món dels éssers humans.

que es realitzarà a Taula, Arizona i n abril d’aquest any, “Conferència sobre Astrobiologia” (AbSciCon), el Gelang Si Rumsfeld va demanar la construcció d’un futur telescopi espacial DiaméAquest dispositiu èpic si és possible construir un llançament, ens ajudarà molt a veure realment el sistema solar, les estrelles que envolten les altres estrelles per executar el planeta, també ens ajudarà a explorar l’origen original l’univers i les estrelles distants amb els objectius planetaris per dur a terme un estudi sense precedents en profunditat. “no vull que el temps direm que si hi ha un telescopi gran, serà possible fer alguns descobriments importants. “Hem de planificar el futur.”

telescopi super

En el debat actual entre les parts, com James Weber telescopi després de la renovació del futur telescopi, un del seu forta competència programa és l’anomenat “gran telescopi UV / òptic / infraroig de l’enquesta” (LUVOIR). es tracta d’un gran telescopi espacial multibanda imaginat que pot observar els planetes extrasolars, planetes i evolució i explorar els secrets de l’univers d’hora. Segons al disseny preliminar, el El disseny de calibres primaris va arribar a una visió del futur telescopi espacial.

durant la reunió, es va definir la tecnologia de ciència telescòpica LUVOIR grup de co-convocant Debra Fei Xue (Debra Fischer) va dir: “aquest és de fet una notable visió” Ella avaluarà aquesta super telescopi previstos per al “observatori espacial segle 21”

Segons el previst originalment. , el telescopi LUVOIR tindrà la capacitat d’observar les estrelles nounades dins de la galàxia distant i traçar un mapa de la distribució de matèria fosca en l’espai prop de l’univers. també serà capaç d’autenticar el primer episodi d’estrelles en l’univers molt d’hora i disparar fonts o erupcions volcàniques directament sobre satèl·lits congelats de Saturn i Júpiter. Des de la seva òrbita operativa, el telescopi LUVOIR podrà adquirir Plutó i altresimatges celestes Kuiperian amb una resolució d’uns 200 metres per píxel.

Per als científics que van assistir a la conferència de AbSciCon, el seu major expectativa per al telescopi LUVOIR és, per descomptat, la seva capacitat per observar planetes extrasolars. D’acord amb el disseny actual , aquesta super telescopi permetrà als científics per obtenir directament i analitzar el llunyà extrasolar planetari espectre de la composició atmosfèrica, amb la finalitat de buscar rastres de vida. l’objectiu més proper a la Terra és Kepler-452B, que s’estén al voltant d’una estrella que és similar a la sol, però un 60 per cent més massa que la Terra. Com a resultat d’això, els astrònoms encara estan tractant de trobar planetes extrasolars més a prop de la Terra i volen ser capaços d’analitzar la seva composició atmosfèrica. “els científics estan estudiant la distribució de coets al voltant les estrelles, “diu Fisher, un gran telescopi com LUVOIR, l’instrument de la corona artificial que dóna ombra a les estrelles serà una poderosa eina per dur a terme aquesta ressenyes RCH. D’acord amb les estimacions generals de probabilitat, un telescopi calibre de 4 metres hauria de ser capaç de trobar uns sis planetes extrasolars prop de la Terra, i si, que s’espera calibre augments del telescopi a 8 metres per trobar 25 prop de la Terra i si es tracta d’un telescopi espacial de 16 metres de diàmetre, a continuació, serem capaços de trobar fins a 100 planetes extrasolars que estan a prop de la Terra.

Aquestes xifres són molt importants, ja que no tots els ambients i la de la Terra planeta és similar al desenvolupament de la vida. Així que el nostre telescopi pot observar aquest tipus de StarThe més el nombre de boles, de la qual a un veritable troballa condicions habitables, més gran és la probabilitat que el planeta “. Si la probabilitat d’un planeta habitable és 10% amunt i avall, a continuació, hi haurà 30 candidats a les nostres mans, i podem triar el planeta amb la probabilitat més alta possible. “

D’altra banda, el temps és també una consideració important. AccOrding¡para Grantsfield, a una hora extrasolar recerca planetària es va realitzar utilitzant un telescopi espacial de 16 metres d’ample, el que resultaria en un telescopi espacial de 10 hores amb un calibre de 4 metres. Això vol dir que en el mateix cicle de vida, l’ l’eficiència del telescopi de gran diàmetre serà més destacable “. Podrem cobrir més dels objectius candidats i triar-ne el 2.0 real.

Gràcies al ràpid desenvolupament de la ciència i la tecnologia, Glen tant Scief i Fischer han fet èmfasi que el disseny del futur telescopi espacial és probable que canviï dràsticament amb el temps, o fins i tot els canvis inimaginables. en aquest punt, el telescopi espacial Hubble és un bon exemple. Quan es va llançar el primer telescopi espacial humana el 1990 , els científics encara han de trobar els planetes extrasolars existir. Però en aquest dia i edat, els telescopis espacials han de tenir la capacitat d’explorar els elements extraterrestres del planeta, que és el telescopi dissenyadors originals no poden preveure la demanda, el futur, el telescopi LUVOIR també serà molt probable que repeteixi aquesta història. “Es podria demanar que respongui a algunes de les preguntes que mai abans hem sentit parlar”.

Manteniment en curs

en el servei llarg de 27 anys, el telescopi espacial Hubble en òrbita terrestre, sinó per ajudar a la gent penetració en l’univers profund. al començament de la decisió de l’instrument, els astronautes pot prendre el transbordador espacial amb l’espai i el Hubble el manteniment del telescopi i els treballs d’adaptació tècnica, de manera que no només per mantenir un bon estat de funcionament a llarg termini, i fins i tot a través de l’equip d’actualitzar i millorar constantment la capacitat d’observació dels “crec que la capacitat de manteniment del telescopi espacial és un punt molt crític, perquè pugui mantenir el dispositiu fins al telescopi, de manera que segueix millorant “

Glansfield va dir:. & gt; el 2010, el Congrés dels Estats Units va aprovar un projecte de llei per al futur vaixell insígnia dels EUAobservacions astronòmiques per ser fàcil de mantenir. No obstant això, el telescopi espacial James Webb, que està a punt de llançar el proper any, no tindran tal capacitat de manteniment, ja que està molt per davant de 2010. El telescopi James Weber serà col·locat en el segon punt de 1,5 milions de km de Lagrange lluny de la Terra, i qualsevol en òrbita treballs de manteniment és impossible a tal distància.

pel que fa a LUVOIR, no hi ha cap conclusió definitiva. Ja sigui que finalment serà aprovada i realment forma també haurà de veure-ho amb una altra molt potent projecte -. “habitables extrasolar missió planetària” (HabEx) entre els resultats de la competència a l’atenció del projecte HabEx centrada en la impressió directa dels planetes extraterrestres al voltant de les estrelles com el sol i l’observació de la naturalesa de la seva atmosfera

el telescopi HabEx utilitzarà la tecnologia d’imatge directa perquè pugui capturar directament la cara dels planetes distants. però, el seu ús no es limita exclusivament a extrasolar p lanetary la investigació, serà capaç de dur a terme una varietat d’objectes dins i fora de la Via Làctia. (vent del matí)