La plataforma de grans cafès de la ciència i la tecnologia busca fons per animar científics més joves

“2012 fins a l’actualitat, les millors universitats de la Xina sobre la recompensa de joves talents i els salaris han de ser almenys quadruplicat.”

cor diners nen

16 de setembre, quan Xangai va ser a principis de tardor bella posta de sol d’or tenyit, 1 ple de colors brillants dels premis de la indústria de pes pesat de ciència i tecnologia a Xangai va donar a conèixer.

Universitat de Fudan Guanghua pis de la sala de conferències ben il·luminada, aquí es va marcar el començament de la Fundació de Ciència i tecnologia (en endavant es refereix com “la recerca de la Fundació” convidats) i 2017 guanyadors.

No només això, sinó també els membres de la “recerca de la Casa”, entre ells el professor de la Universitat xinesa de Ciència i Tecnologia, científic cap de Quantum satèl·lit , el Sr. Pa Jianwei i el seu equip, i el director de l’Institut de Neurociències de l’Acadèmia xinesa de Ciències són rars els dies de setmana, “gran cafè”.

el personatge més pesat és la generació de més edat de científics que han fet contribucions excel·lents per al progrés i desenvolupament de la ciència i la tecnologia a la Xina: un és el “dues bombes i una estrella”, i l’altre és el guanyador del Premi Nobel, el famós físic Yang Zhenning

95 anys d’edat discurs de peu Yang Zhenning

Yang Zhenning i Sun Jiadong està buscant la base del consultor. Ara els dos ancians han arribat a l’edat més antiga, però encara amb crosses, al assistent del braç cap avall per ensopegar a la sala.

Aquesta és la segona vegada que la Universitat de Fudan va dur a terme el lliurament de premis de la Fundació. President de la Universitat de Fudan Xu Ningsheng va introduir a partir de 1994, la Universitat de Fudan, 19 científics han estat buscant la base del patrocini, aquests guanyadors ara s’han convertit relacionats amb la Universitat de Fudan líder disciplines en 1994, el pou -. empresari conegut persones Chazhi creat a Hong Kong, a través de la AwarD en el camp dels assoliments científics i tecnològics dels estudiosos xinesos, va liderar la gent per recolzar la investigació científica i tecnològica en primer lloc.

Fa deu anys, el fill del poble Chagi va prendre el títol de president de la fundació. va dir: “Xina s’ha convertit en un gran país, la propera direcció és convertir-se en un poder fort, i la tecnologia ha tingut un paper clau. Ens complau veure el fons actual cada vegada més, és la base que seguirà fent el seu propi So So que el desenvolupament de la ciència i tecnologia de la Xina. “

ja 95 anys d’edat, Yang Zhenning des del començament de la creació de la Fundació és el consultor des del principi. Quan el lliurament de premis s’acostava al final, que era punt de debutar al final, el personal de la gent gran va preparar una cadira.

Yang Zhenning amb una jaqueta de color blau, en el personal del braç sota el lent pas. però, ell no va anar a l’etapa de la cadira, però al costat esquerre de la spe ech, lentament sufocar crosses, va començar a parlar.

de peu al terra de la sala de conferències Guanghua, Yang Zhenning boca clares i sonores paraules, el seu dret a la seva fundació amb la fundació.

, va dir : “Vaig participar des del principi a la recerca de la Fundació Sr. Cha Cha Ming a principis dels anys noranta, que és la més difícil de reformar i d’obrir la Xina, va decidir donar molt per ajudar a Xina. Ciència i desenvolupament tecnològic”.

Traçat de nou a la Fundació és la més primerenca científics xinesos finançats, Yang Zhenning va dir que a causa de la vida a llarg termini en l’àrea de San Francisco, la Universitat de Califòrnia a Berkeley, Universitat de Califòrnia, San Francisco, familiaritzat amb, així que el seu La primera contribució a la comunitat científica és la Universitat de Califòrnia, Berkeley, el professor Chen, professor, inclosos científics xinesos. El 2005, Chen va néixer en el “Any de l’Any”, va escriure: “reward els èxits de les persones i conrear la pròxima generació és una tasca important per promoure la ciència, crec que l’últim és particularment important, la tecnologia de l’educació d’un país, per fer-ho vostè mateix, no pot ser lliurat a altres països “” Xina és una país gran, que ha de tenir un nombre de talents en la primera línia de la ciència i la tecnologia per tal de fer front adequadament a la situació futura. “va dir Chen.

Chen és el cos del mestre Yang Zhenning.” la primera vegada va participar en la fundació és el Grup Assessor de la Fundació, és el cos de la província de recomanar Chen Zhen. “Yang Zhenning de l’audiència i el mestre va dir:” al principi discutirem la primera trobada, ¿quin mètode pot ajudar el desenvolupament de la ciència i la tecnologia a la Xina, a continuació, Zha Jimin i la seva família, així com diversos dels nostres consultors d’acord en que el primer que cal fer és donar a xinesa una important contribució a la causa d’una sèrie de premis de iuans d’honor, per la qual af Fa anys ew guanyant, són per millorar l’estatus internacional de la Xina El primer any de la concessió es troba en el Diaoyutai, sinó també perquè el govern xinès està buscant l’establiment i desenvolupament de la Fundació és un gran suport. “

buscant la Fundació s’ha establert més de 23 anys, Yang Zhenning va dir que només es va perdre un lliurament de premis. “d’acord amb la meva experiència personal i la Fundació des de fa més de 20 anys de desenvolupament, estima profundament que aquest procés reflecteix el desenvolupament de la tecnologia pròpia de xinesa i joves científics en el camp de la recerca internacional, ara s’arriba gradualment a la situació. “Yang Zhenning va dir.

en la nit de l’any, la” Buscant Premi Científic Excel·lent “en l’any 2017 va ser guardonat amb el professor Chen Shiyi ( enginyeria) de Ciència i Tecnologia de la Universitat del Sud i el professor Xie Xiaoliang de la Universitat de Harvard i PequínUniversitat (Ciències de la Vida i la medicina). Chen 11 és un conegut científic Zhou Peiyuan estudiants, el físic de líquid superior internacional, és també un dels fundadors del mètode numèric internacional reticular de Boltzmann. Xie Xiaoliang és líder internacional bornInterdisciplinary, l’equip treball a la Xina, ha realitzat centenars de xiquets de bolquers amb èxit evitant malaltia genètica d’un sol gen dels seus pares.

‘a la recerca de la ciència i la tecnologia assoliment premi col·lectiu’ es concedeix l’Acadèmia xinesa de genètica molecular d’arròs Ciències equip de Li Jiayang. a més , hi ha 10 destacats joves científics van guanyar el 2017 “és el premi excepcional joves investigadors”.

Universitat Tsing Yi vicepresident Shi Yigong fa quatre anys per unir-se a la Fundació és un consultor. va dir que la contribució feta per la Fundació és molt gran, fins i tot més enllà de l’abast del que és convencional.

“la Fundació en si és un fou benèfica privada ndation, però en el passat només 23 anys finançat un gran nombre de destacats científics, des dels científics excel·lents atorguen als joves científics, el nombre de guanyadors té més de 300. Crec que aquesta és una xifra molt petita, però la gran contribució a la el desenvolupament de la ciència xinesa. “Shi va dir això.

de 1995 a 2001, la Fundació és un total de 120 premis acadèmics joves, entre ells el naixement d’uns directors dotzena d’universitaris, dels acadèmics dotzenes, esdevenen la columna vertebral de la ciència i la tecnologia

de la Xina Atracció del talent jove científic és particularment important per a la Xina, que està en el període altament desenvolupat de la ciència i la tecnologia -. per aquesta raó, la Fundació ha suspès la “Excel·lent Premi jove Acadèmic” en 2001 durant 12 anys, el 2012 per prendre una decisió important per reiniciar el premi.

“Això és en gran mesura estimulat el inst domèsticadiu que segueixen la base de la Fundació per recompensar els joves investigadors “. Shi va dir que” des del 2012 fins al present, el nostre premi universitari de talent jove i de primera qualitat hauria de ser almenys quadruplicat “.

Durant quatre anys, la Fundació ha atorgat un total de 39 joves destacats, alguns d’ells s’han convertit en científics de fama mundial, per exemple, a principis de setembre es va anunciar el guanyador del “futur premi a la ciència”, el professor de la Universitat de Pekín, Xu Chenyang, també és el 2013 guanyador del guanyador del Premi Young Scholars. En pocs anys, va fer una contribució de renom mundial.

Amb el desenvolupament de l’economia xinesa i el desig d’innovació científica i tecnològica, un gran nombre de persones privades Tal com Shi Ji Gong va esmentar el futur dels premis científics. El premi es va establir el gener de 2016, és el primer de la Xina per científics, empresaris, copatrocinats per la sc privada “el nivell xinès del Premi Nobel”, va dir, els premis provenen de donacions de 12 empresaris.

A nivell nacional, des de la implementació del pla de “milers de persones” el 2008, el nombre de talents introduïts a el nivell d’ensenyament al nostre país té més de 20 vegades l’import total introduït en els 30 anys anteriors. A partir del 2016, els estudiants xinesos van tornar més de 2,65 milions, al voltant de la introducció d’un talent d’alt nivell de 54.000 persones.

Encara que el govern i el finançament privat cada vegada són més, però els primers periodistes financers en contacte amb joves científics van saber que l’atenció de la comunitat a joves estudiosos encara no és suficient. Una persona que va participar en la futura cerimònia de lliurament de ciències explica el primer finançament: En l’actualitat, el futur premi de ciència només és la millor festa de talent “. No obstant això, s’entén que s’ha proposat mésjoves científics per proporcionar més gratificant mecanisme.

A la recerca de la Fundació per reiniciar el Premi Jove Excel·lent estudiosos, també és conscient de la necessitat d’un major suport als joves. Avui en dia, amb el desenvolupament de les universitats de primera classe, la Fundació està finançat per la Fundació de la Universitat originals de Pequín, Tsinghua, la Universitat de Fudan, Xangai Jiaotong University, la Universitat de Zhejiang, la Universitat xinesa de Ciència i Tecnologia i Peking Union Medical College i altres set universitats ampliat a 11 l’any passat, la Universitat de Wuhan, Huazhong Universitat de Ciència i Tecnologia de la Universitat de Zhongshan i Universitat de Nanjing i altres col·legis i universitats de renom.

tutor de doctorat de la Universitat de Fudan, jove científic professor Lan Fei 2008 de Harvard Departament de doctorat desenvolupament de les cèl·lules biologia de la Universitat, als Estats Constel·lació Units Farmacèutica (Pharmaceutical Constel·lació) per dur a terme Tran epigenètics innovadora . Sformation de l’obra

A la fi de 2012, va renunciar a la posició dels Estats Units, empleats a temps complet a la seva ànima mater Universitat de Fudan Blau Filipines en el primer reporter financera va dir:. “Acabo de tornar, el el treball de tractament i els Estats Units té una gran bretxa, però els últims dos anys s’han millorat de manera significativa “.