La humanitat aviat s’implementarà una forma alternativa de la ” vida eterna “

Els científics afirmen

caràcter i la memòria es poden carregar en un avatars virtuals Avatar

D’acord amb el britànic “Daily Express”, ha informat el Dr. físic Michio Kaku recentment va afirmar que els avenços en la tecnologia permetrà a les persones a la mort davant del seu caràcter descarregat al seu ordinador
per crear a & ldquo; avatar i rdquo; encarnació.
Aquesta teoria suggereix que aquesta encarnació es té memòria i la personalitat humana, sinó també per la gent serà capaç de continuar amb la seva intel·ligència artificial per comunicar-se com si estiguessin vius.
Un cop

persones van morir, l’encarnació d’Avatar s’activa, tindrà la percepció visual, i pot viure amb els familiars d’aquests intercanvis.
En el futur, es pot projectar des d’un ordinador és un holograma, o fins i tot una forma de robot tridimensional interactua amb vostè.

Dr. Kaku va dir: & ldquo; Es pot imaginar que després de la mort del seu ésser estimat continua sent capaç de comunicar-s’hi, si el seu caràcter descàrrega al seu ordinador per crear una encarnació d’Avatar, llavors és possible fer realitat aquesta idea.
Pot seguir per comunicar-s’hi com si estiguessin vius.
De fet van a ser immortal.
I rdquo;

científics han posat en dubte el cervell humà es transforma en un ordinador ja sigui la realitat, però el Dr. Kaku no és el primer a proposar l’ús d’avatars humans per aconseguir la idea de la immortalitat de l’home.
El multimilionari rus Dmitry Itskov havia dit que anava a fer en 30 anys de la immortalitat humana es fa possible, que pensava que el cervell humà es carrega a l’ordinador.

de 35 anys el Sr. Itskov crear un equip, tractant de ser un projecte viable per mapejar el cervell humà i l’emmagatzematge artificial.
Va afirmar: & ldquo; els propers 30 anys, estic segur que podem viure per sempre.
Estic totalment convençut que aquesta idea es farà realitat, altrament no iniciar aquest projecte.
I rdquo;

va fundar el i ldquo; 2045 Avatar projecte monumental i rdquo; el 2020 el pla per crear un complet i funcional avatars Avatar, el cervell humà serà capaç de controlar un robot avatars.
Cinc anys més tard, l’equip va a crear una altra forma d’avatars Avatar, que pot ser carregat en el cervell humà, el cervell humà després de la mort pot ser transferida a un cos substitut.
2035 Els científics esperen ser capaços de crear una mena de cervell artificial i tenen caràcter humà avatars Avatar.