Investigació de la fusió europea perjudicial per a la retirada britànica

Key farà que el Joint European Torus

sortida britànica de la UE per aturar.
Font: EUROFUSION

23 de juny, si la Gran Bretanya va votar per sortir de la UE, la sortida posarà fi a la cooperació transfronterera, i la reducció dels científics britànics finançats per la UE.
Per a la investigació de fusió, la possibilitat de la retirada britànica Europa és particularment preocupant.
dispositiu de fusió més gran d’Europa i el mdash; & mdash; Joint European Torus (JET) es troba al sud de la ciutat d’Oxford, Anglaterra.
Si Gran Bretanya va votar per sortir de la UE, s’està parat JET en l’estat de llimbs, i els estudis clau que donen suport al Reactor Experimental Termonuclear Internacional (ITER).
Actualment, al sud de França, l’ITER es troba en construcció.
En la seva respectiva agències i mdash; & mdash; Culham Fusió Centre de Recerca d’Energia i mdash; & mdash; JET ocupen la major part de l’obra.
Steve Cowley, director del centre, va dir que la retirada britànic Europa i ldquo; sens dubte ens farà molt vulnerable i rdquo ;.

enquesta, els resultats del referèndum vot igualats, i votar per la sortida britànica de l’euro no afectarà el nombre d’instal·lacions d’investigació paneuropea, perquè la UE no té control sobre ells.
Aquests dispositius inclouen a Ginebra, Suïssa CERN laboratori de física de partícules, amb seu a París, França i té un centre de tecnologia en Kalam ESA, Garching, Alemanya, l’Observatori Europeu del Sud, i té una investigació bioinformàtica a Cambridge
agències europees de laboratori de biologia molecular.

camp de fusió no és el mateix.
gestió de la UE del departament d’energia nuclear i mdash; & mdash; la Comunitat Europea de l’Energia Atòmica com un grup pels laboratoris nacionals i grup de recerca universitari que consisteix en l’anomenat i ldquo; Unió i rdquo europeu de fusió; pagar a fi de dur a terme investigacions sobre la fusió.
Entre ells, el més objectiu és donar suport a ITER.
El consorci rebrà 424 milions € per al finançament de 2014 i 2018 per dur a terme el treball.
A més, 283 milions d’euros s’assignaran a centre de Kalam, utilitzades per a executar JET i la investigació relacionada amb l’ITER van dur a terme amb.

retirada britànica Europa deixarà d’aquestes proves.
I ldquo; no disposem d’una preparació adequada per al funcionament de l’ITER fet.
I rdquo; JET departament de publicitat Lorne Horton representat.
I ldquo; Unió Europea de fusió i rdquo; Líder de Tony Donn i eacute; van dir: & ldquo; Des d’un punt de vista científic, espero que no succeeixi.
I rdquo; ell creu que després del final de la votació si s’ha de sortir de la UE, el Regne Unit continuarà manejant la màquina, almenys fins a finals de 2018, els contractes existents.
No obstant això, des de llavors, qualsevol cosa pot passar i ldquo; & rdquo ;. Realment impredictible