“Harvey” acaba de prendre “Emma” de nou als Estats Units, els huracans segueixen copejant l’estat

Els Estats Units recents desastres naturals, huracans “Harvey” als Estats Units, Texas i altres llocs lliurant des de fa diversos dies, matant a 50 persones van morir 6 milions de persones afectades, després del desastre. La reconstrucció és tan alt com 180 mil milions d’EUA dòlars; “Harvey” només ha d’anar, el mateix poder de l’huracà “Emma” i acostar-se a la Florida, el local està disposat a esperar una banda és una sèrie d’inundacions, a l’altre costat de la muntanya és el foc sense precedents .. En l’huracà així dels Estats Units al llarg de l’ocasió, els Estats Units, Los Angeles, Califòrnia a causa de les altes temperatures van fer aparèixer en la història del foc de muntanya més gran, el foc actual va tenir un cert control.

Harvey “Per portar brutícia a Houston, zones urbanes i voltants d’inundacions severs. Més que un mili de persones van morir en els Estats Units, més d’1 milió de persones van ser desplaçades, i un total de 6 milions de persones es van veure afectades en diversos graus. Sobretot en els més afectats a Texas, moltes persones es troben encara en un estat de desaparició, huracans van causar per les inundacions i ha causat una gran quantitat de danys materials al local.

huracà “Harvey” als Estats Units va provocar un cop a Texas, la reconstrucció posterior als desastres ha estat posat en l’ordre del dia. s’estima aquesta reconstrucció pot requerir fins a $ 180 mil milions en finançament, però fins ara la font de finançament encara no s’ha implementat. L’1 de juny, el president dels EUA Trump va publicar a la Casa Blanca que els Estats Units es retirarien de l’Acord de París. va subratllar que els Estats Units poden tornar a l’acord sobre el canvi climàtic, però el requisit previ és que l’acord ha de ser més “equitatiu” als Estats Units.rter Diao Haiyang foto

hora local el 29 d’agost de 2017, Houston, Texas, l’huracà “Harvey” va portar fortes pluges a Houston, la ciutat i l’àrea Zhou Bian greus inundacions.

3, els Estats Units va marcar el començament del President Trump va iniciar el dia nacional de pregària, la intenció de pregar per les víctimes de la catàstrofe. Trump estava portant la seva dona a visitar Houston i Louisiana. A més, Trump també va enviar una carta al Congrés a la recerca de $ 7,85 mil milions per l’emergència i la reconstrucció després d’un desastre a Texas i Louisiana. s’ha informat que la sol·licitud de Trump per al Congrés és considerat com el primer de l’ajuda d’huracans Harvey, incloent $ 7,4 mil milions per als esforços d’ajuda pel Federal agència d’ajuda d’emergència, així com als propietaris de petites empreses per proporcionar 450 milions de dòlars en préstecs d’alleujament de desastres. 当地时间2017年8月29日,美国得克萨斯州休斯顿,飓风“哈维”给休斯顿带来强降雨,城区及周边区域洪涝严重。
huracà “Emma” i acostar-se a un estat d’emergència a Florida

de dades per a: hora local 1 de juny de Trump president dels Estats Units a la Casa blanca va anunciar que els EUA retirar-se del “Acord de París”. També va destacar que els EUA podria tornar a un acord sobre la lluita contra el canvi climàtic, però només si l’acord d’Estats Units ha de ser més “just”. De la Xina Agència de notícies Diao Hai i Yang Ella

资料图:当地时间6月1日,美国总统特朗普在白宫宣布,美国将退出《巴黎协定》。他同时强调,美国也许会重返有关应对气候变化的协定,但前提条件是协定必须要对美国更加“公平”。中新社记者刁海洋摄 hora local el 4 de setembre de 2017, Sant Joan, Puerto Rico, acaba d’actualitzar al nivell 4 tempesta L’huracà “Erma” és a prop del Carib i el sud dels Estats Units.

“Harvey” encara no ha desaparegut de l’atenció de la gent. Un altre nou huracà, “Irma,” s’està movent ràpidament en l’Oceà Atlàntic, de manera que la por al Carib i el Golf de Mèxic, la costa est de els Estats Units i els estats del sud en els pròxims dies.

EUA governador de Florida, el governador Richard Scott, en un comunicat, a causa del huracà “Emma” pròxim, va declarar l’estat d’emergència en tots els 67 zones.

huracans en quatre nivells de perill s’estan movent cap a l’oest des del centre de l’Atlàntic al Carib, però és possible passar a la zona de Florida. el centre Nacional d’huracans (CNH) assenyala que la poderós huracà “Irma” està a punt de ser una amenaça per a moltes parts d’tque aquest del Carib, amb diverses illes en el rang de les advertències d’huracà, Puerto Rico i les Illes Verges A continuació, en alerta.

Segons les previsions, “Emma” al cinquè o sisè del matí a atac nocturn a l’est de les Illes de Sotavent Puerto Rico (LeewardIslands), el nivell de l’aigua més enllà dels normals tres metres, les precipitacions en algunes zones arribarà a 25 cm, però també va provocar una “gran onada devastadora”.

local 4 de setembre de 2017, Puerto de San Juan, acaba d’actualitzar a 4 tempestats L’huracà “Erma” és a prop del Carib i del sud dels Estats Units.

当地时间2017年9月4日,波多黎各圣胡安,刚升级为4级风暴的“厄玛”飓风正接近加勒比海和美国南部地区。
Com els dies d’alta temperatura, des del començament del 2 de setembre a Los Angeles, L’àrea de Califòrnia al voltant de la muntanya apareix Foc i la dispersió boja, la formació del major incendi forestal a Los Angeles, Los Angeles va anunciar un estat d’emergència, no es van informar víctimes.

incendi i aigua implacables, on l’estat i La Florida està tenint inundacions, Los Ángeles, Estats Units sobre la recent aparició d’incendis i la propagació boja, la formació del major incendi forestal a Los Angeles, Los Angeles va anunciar un estat d’emergència, no hi ha víctimes registrades.

Des del 27 d’agost, una rara onada de calor es va estendre pels Àngels i els seus voltants, van continuar la calor del dia, i en algunes zones un cop més de 45 graus centígrads. (VerdugoMountains) en º i part nord de Los Angeles va començar a aparèixer la pólvora en la primera i la ràpida propagació del foc pel vent, la zona de l’incendi s’ha anat expandint a formar una gran muntanya de foc, cremar la terra més de 5900 acres, tres cases va ser destruït , més de 700 persones van haver d’evacuar.

Hora local 3, hi ha més de 1.000 bombers en treballs contra incendis. A partir de les 3 de la tarda, el foc finalment va aconseguir un control, la carretera interestatalTambé es va obrir de nou. Alguns residents locals van poder tornar a les seves llars el segon després d’haver estat obligats a evacuar el 2n.