Es va produir una onada de calor rara: Los Angeles és el rècord de temperatura més alta de la muntanya de San Francisco

d’acord amb EUA informes de premsa, a causa de l’alta temperatura, a partir de la segona, Los Angeles, Califòrnia, al voltant dels focs de muntanya i difusió boig, la formació dels més grans incendis forestals a Los Angeles, Los Angeles va anunciar un estat de No es registren víctimes d’emergència. Dades: Calor d’alta temperatura a Califòrnia, la temperatura de Los Angeles per trencar els 131 anys al rècord més alt. L’alta temperatura ha generat grans dificultats per salvar el treball. mostra la ciutat de Santa Clara, Califòrnia, N ° 154 de la carretera a l’escena.

Des del 27 d’agost, una rara onada de calor es va estendre pel diari dels Angeles i les àrees circumdants, va continuar altes temperatures durant alguns dies, i en algunes zones un cop més de 45 graus centígrads. VerdugoMountains a la part nord dels Àngels van començar a aparèixer els incendis forestals en el primer, i el foc es va estendre ràpidament, la zona de l’incendi s’expandeix, formant una gran muntanya de foc, cremant més de 5900 acres la temperatura a Los Angeles ha estat superior a la més alta en 131 anys, i la temperatura a Los Angeles ha estat superior a la més alta en 131 anys. Registre L’alta temperatura ha generat grans dificultats per salvar el treball. La imatge mostra l’autopista núm. 154 de Santa Clara City, Califòrnia.

Los Angeles 210 part de la secció de la carretera es va veure obligat a tancar el dia 2, fins a la tarda del 2, només el 10% del foc va ser extingit. A més, el comtat de Riverside, San Diego, Comtat de Newport Beach Taronja (Newport Beach) zona també va aparèixer la pólvora esporàdica, el foc en algunes àrees cremat milers d’acres.

资料图:加州地区高温持续,洛杉矶的气温更打破了131年来的最高纪录。居高不下的气温为扑救工作带来了很大困难。图为加州圣巴巴拉市154号高速公路上的场景。 de la seguretat, alcalde dels Àngels Eric Garcetti va anunciar que estava en un estat d’emergència i va sol·licitar l’ajuda de la Califòrnia i federals governs.

Gelset va signar un estat d’emergència en el segon, per mobilitzar esforços de la ciutat per acomiadar tota la gent per protegir la vida i seguretat de la propietat. s’ha mobilitzat més de 500 bombers van posar en foc, quatre grans fix avions extintors d’extinció d’incendispeus a la zona de l’incendi polvoritzar agent extintor químic.

D’acord amb informes de mitjans locals, Los Angeles va enviar a Texas per ajudar al “Harvey” rescat desastre de l’huracà prop de 100 bombers estan a punt de tornar a participar en la lluita contra incendis.

van dir els bombers de Califòrnia el diumenge que el clima més fred i vents més lents en el dia van ajudar als bombers controlen l’incendi. a prop de l’hora local a les 12:30 en el tercer, el Centre meteorològic Nacional va dir que els Àngels volta 10 milles no té estat tempestes elèctriques, la resta de la regió hi haurà una breu dutxes.

Però el secretari de Bombers dels Àngels Ralph Terrasses va dir que el major repte segueix sent la velocitat del vent. en els últims dies, els Àngels i Califòrnia estan embolicats en un registre alta temperatura i els canvis de vent, afegint la dificultat de la lluita contra incendis.

oficial de policia de Burbank verd (DerekGreen) va dir que la policia i els bombers està considerant l’emissió de noves ordre d’evacuació, per evacuar més residents del carrer a la seguretat. Actualment, encara hi ha tancaments de carreteres prop de la intersecció de l’autopista 210 i l’autopista 2. En el matí del 3 de març, l’àrea de Tecate de la frontera sud de l’Índia també explotat 2 acres de incendis de muntanya, el primer foc al costat mexicà dels Estats Units i Mèxic, amenaçant als Estats Units. el cos de bombers del sud de Califòrnia s’ha afanyat a la zona fronterera per combatre, a les 10 hores, el foc de la muntanya ha estat en del costat mexicà del control

106 graus rècord d’alta temperatura Fahrenheit Sant Francesc

dades:.! hora local, el 6 de juliol de 2017, dels Àngels, Califòrnia, els nens a la font el joc amb aigua.

al mateix temps, ja que el clima calorós al sud de Califòrnia, les onades de calor també va afectar la regió del nord de Califòrnia.

2, la temperatura a San Francisco va arribar a 38 graus centígrads, la història del dia en què la calorregistre de la prova. Però en la primera, San Francisco ha passat per el dia més calorós de la història, la temperatura de 41 graus centígrads (106 graus Fahrenheit).

2 un altre registre del registre més alt, incloent Califòrnia, Sant Josep Santa Cruz i Santa Rosa, etc.

Fulls de dades: hora local el 6 de juliol de 2017, Los Angeles, Califòrnia, nens a la font.

Divendres, moltes escoles de Sant Francesc estaven tancats. Pacific Electric Company va emetre una alarma de potència, anomenat l’usuari amb poc o cap consum d’energia dels equips de refrigeració per evitar la sobrecàrrega causada pels talls d’energia.

Sant Francesc alcalde Li Oficina Mengxian va emetre una circular per configurar cinc centres de la comunitat d’estiu, tota la gestió de govern de la ciutat de la piscina de forma gratuïta, zona de 4 biblioteques públiques d’aire condicionat obert per al públic que es refredi. Badia d’altres ciutats també van anunciar similars 资料图:当地时间2017年7月6日,美国加州洛杉矶,儿童在喷泉戏水解暑。
El portaveu del trànsit de la zona de la badia de Rapid Transit va dir que la temperatura alta causa por al desplaçament, mentre que el tren es desaccelera a la zona de coordinació marítima després de millorar el metall.