Els científics xinesos tenen per primera vegada per a corregir la teletransportació quàntica

Beijing de setembre de 20 teletransport quàntic elèctrica és una forma important de comunicar la transferència d’estats quàntics, simplement, aquesta és la informació quàntica codificada en forma de fotons transmesos des d’una ubicació remota a una altra ubicació.
Recentment, la Universitat de Ciència i Tecnologia de la Xina Pa Jianwei, Zhang Qiang i altres formes de cooperació amb les unitats pertinents en la prova de comunicació quàntica metropolitana Hefei en línia per primera vegada per a corregir la teletransportació quàntica d’avanç Quantum distribució embolic de fonts independents.

Els resultats de la investigació, publicats en línia el 19 de setembre al Regne Unit “La naturalesa i Middot; fotònica” On.
Publicada el mateix dia, juntament amb els resultats de l’experiment de l’equip d’investigació teletransport quàntic canadencs.
Aquests dos estudis independents mostren interurbà teletransport quàntic xarxa està tècnicament factible, s’ha establert una base sòlida per a la construcció de les futures xarxes quàntiques escalables.

Qiang va introduir existent criptografia quàntica, principalment a través de la informació de clau quàntica clàssica està xifrada transmissió, amb el desenvolupament de la tecnologia, la realització final de la criptografia quàntica passarà transmissió brand Cigars de la informació quàntica, el sigil quàntica a través de xarxes de fibra òptica
s’espera teletransport per millorar en gran mesura la seguretat i la resistència de la connexió a Internet.
No obstant això, l’ús de llarga distància de fibra òptica teletransport quàntic xarxa requereix una font de llum independent, i després de la transmissió a llarga distància, no hi ha diferència entre els dos feixos de llum es converteixen en reptes tècnics de teletransport quàntic.