Els científics exoplaneta orbita la migració misteri

Els científics han descobert un planeta 10 milions d’anys d’edat o menys a les estrelles voltant de la pista, si els planetes terrestres similars a Júpiter o planetes gegants no poden tenir suficient temps per cigarettes store per procés relativament lent

D’acord amb informes de mitjans estrangers, molts d’ells tenen
conegut planetes extrasolars orbiten molt a prop de la seva estrella mare, el radi orbital de menys d’una desena part de les unitats astronòmiques (una unitat astronòmica és igual a la distància mitjana terra-Sol).
Ells període orbital és molt curt, i la seva influència gravitatòria sobre l’estrella amfitriona trontolli relativament gran.
També fa que aquests planetes es poden detectar amb relativa facilitat mètode estrella Ling i mètode de la velocitat.
No obstant això, els astrònoms saben ara que aquests planetes són a prop de l’estrella mare es troba en el material ja format, o en el seu lloc després d’una unitat astronòmica es forma exterior de l’evolució, i migren gradualment a les estrelles prop de la pista principal.

planetes poden migrar és, sens dubte, per a la simulació per ordinador de la migració planetària i les característiques observades del planeta poden ser utilitzats com a evidència concloent.
Si es produeix la migració planetària, que pot conduir a la migració dels tres mecanismes.
Aquests tres mecanismes estan relacionats amb la interacció dels objectes en el sistema d’estrelles i mdash; & mdash; i l’aparició de la migració mitjançant la migració de planetes disc protoplanetari, company (com un sistema binari com) o afecten múltiples planetes.
Però aquests tres mecanismes exactament quin tipus de mecanisme és la veritable raó encara no està clar.
Atès que cada mecanisme està subjecte a les limitacions d’un conjunt de condicions, podem utilitzar un diferents escales de temps perquè puguin ser examinats.

Per exemple, les simulacions mostren que els planetes migren d’un altre cos celeste generalment el resultat és significativament més lenta que la migració planetària causada pel disc planetari.
Per tant, els científics van trobar que l’edat a 10 milions d’anys o menys òrbita estel·lar al voltant d’un planeta, o si els planetes terrestres similars als planetes gegants de Júpiter, no pot haver-hi un munt de temps durant un procés lent, com un planeta – un planeta o interacció
planeta – la interacció de les estrelles, una unitat astronòmica des de l’exterior de la pista a aquesta migració.
Centre Harvard-Smithsonian d’Astrofísica astrònom d’Elisabeth Newton, Jonathan Irwin, David Charbonneau i l’equip d’Andrew Vanderburg i els seus col·legues d’estudi detallat del planeta K2-33b.

és una mida més gran que el planeta Neptú, envoltat d’un molt petits (només 11 milions d’anys) de moviment estel·lar, ràdio orbital i 5,04 radis terrestres, període orbital 5.425 dies.
Abans d’això, l’equip ha descartat que no sigui en trànsit per conduir a una varietat d’altres variacions possibles estel·lars (com taques estel·lars) per determinar la presència de planetes.
Atès que l’estrella és massa jove, l’equip creu que el planeta es forma ja sigui in situ, o pot ser causa de la interacció amb el disc planetari, la migració en un període molt curt de temps aquí.

però el planeta és absolutament impossible en el més distant de la formació, per la influència dels altres dos mecanismes per migrar a la pista actual.
Per a una interpretació exacta de trànsit de les dades que necessitem saber la massa i el radi de les estrelles, que els astrònoms han modelats amb cura.
Això també ha permès nous resultats esdevenen la primera vegada en la qualitat d’estrelles joves (menys de 16% d’error) i el radi (error de menys del 7%) la representació més exacta.