Els científics enviaran una flota de naus espacials en miniatura per estudiar asteroides

& lt; Ava_treted_vn_tvn_tvn_tvn_tv_tv //p.ivideo.sina.com.cn/video/251/670/875/251670875_400_300.jpg’,// programa de vídeo thumbUrl: ‘http://p.ivideo.sina.com. cn / vídeo / 251 /670/875/251670875_400_300.jpg’,//html5 el vídeo en el jugador encara no ha començat a mostrar la imatge, pot ser el mateix que el títol pic: ‘els científics enviaran una investigació flota de naus espacials en miniatura asteroides ‘// font del títol:’, // agent alliberador de vídeo, com ara: url Xinhua xarxa: ‘http://video.sina.com.cn/view/251670875.html’}]}; $ widgetadd (.. {id: ‘pl_video_2’, temps de càrrega: ‘DOMContentLoaded’, // inicialitzar: true, requereixen: ‘plsplayList.init (node, flash)}}; a principis d’aquest any, un astrofísic conegut va advertir que el proper asteroide impacte podria ocórrer en qualsevol moment a causa dels milers d’objectes al voltant de la Terra que podrien representar una amenaça per a nosaltres, de manera que l’estudi dels asteroides era el temps de carrera. d’acord amb informes de mitjans estrangers, un estudi recent, va dir una nau espacial en miniatura compon de flota espacial visitarà 30 0 asteroides, per estudiar el seu comportament. La flota contindrà 50 naus espacials utilitzant tendal elèctric com un reforç. Ells prendran fotografies d’asteroides i recollir les seves dades dels components. A principis d’aquest any, un astrofísic conegut va advertir que el proper asteroide impacte podria ocórrer en qualsevol moment, perquè la terra estava envoltada per milers de cossos celestes que podrien representar una amenaça per a nosaltres, l’estudi és, sens dubte, competint amb el temps. 今年年初,一位知名天体物理学家警告称,由于地球周围围绕着数千颗可能对我们造成威胁的天体,下一次小行星撞击随时有可能发生,因此对小行星的研究无疑是与时间赛跑。

Aquestes naus espacials en miniatura registrarà la mida i la forma de l’asteroide, així com la ubicació del cràter o pols a la superfície. Cada nau espacial en miniatura estarà equipat amb un 4 cm de llarg telescopi, amb una resolució de 100 metres de tir superfície de l’asteroide. Cada nau espacial visitarà sis o set asteroides, i després tornar a la Terra per transferir dades

& lt;. un petit nombre d’asteroides, i fins ara hem vist només uns pocs asteroides propersla Terra & quot;. L’autor principal de l’estudi, el Dr. Peka Energia Ning de l’Institut Finlandès de Meteorologia (Pekka Janhunen) i va assenyalar;. quot Per tal d’entendre millor d’ells, hem d’examinar un gran nombre d’asteroides en l’espai , l’únic camí viable és enviar micro-nau espacial & quot; ..

NASA realitza un seguiment de 1.400 “asteroides potencialment perillosos” i predir la seva trajectòria futura i l’impacte de probabilitat

les amenaces que enfronten ha no ha de passar per alt. l’ex astronauta xinès Lu Jie (Ed Lu), va dir que els éssers humans no han sofert un impacte important és purament sort.

“Aquests asteroides tenen una gran amenaça per a la Terra”, va dir el Dr. Yang .

el cos principal nau espacial està equipat amb un transmissor electrònic i la font d’alimentació d’alta tensió. els suports a l’extrem de la nau espacial pot generar empenta per rotació lenta. Aquests micro-nau espacial a analitzar l’asteroide objectiu a aproximadament 1000 quilòmetres i utilitzar º la llum infraroja i per analitzar la composició mineral de l’asteroide durant el període d’estudi de tres anys. Aquests micro-nau espacial a analitzar l’asteroide objectiu a uns 1.000 quilòmetres i utilitzar la llum infraroja per analitzar la composició mineral de l’asteroide durant els tres anys període d’estudi. “la nau espacial en miniatura va reunir una gran quantitat d’informació a la tasca, incloent la mida i la forma de l’asteroide, si hi ha un cràter o pols en la superfície, si té un satèl·lit, etc.” Dr. Yang Huaining explicat. recollirà la composició química de les dades de superfície d’asteroides, com ara si hi ha signes d’aigua, etc. “

que utilitzaran sailsFlying dg elèctrica, utilitzant el vent solar (el sol allibera el flux de partícules carregades ) produeix suficient propulsió sense l’ús de reforços. el cos principal nau espacial està equipat amb un transmissor electrònic i la font d’alimentació d’alta tensió. li dóna suport en l’extrem de la spacecraft pot generar empenta per rotació lenta. El pern es gira cada 50 minuts i una àmplia forma cònica, de poca profunditat es dibuixa al voltant del centre de massa prop del cos principal de la nau espacial. En canviar la direcció del vent relatiu solar, la nau espacial pot canviar l’empenta i la direcció d’avanç.

elèctrics veles solars no són grans empenta. però, els resultats mostren que amb l’empenta inicial de la posada en marxa, la qual cosa és suficient nau espacial en 3,2 anys per anar amb el cinturó d’asteroides amb la Terra. 航天器主体装有一台电子发射器和高压电源。连在航天器末端的栓绳可通过缓慢转动产生推力。 这些微型航天器将在约1000公里处对目标小行星展开分析,并在为时三年的研究期间,利用红外光分析小行星的矿物质组成。 nau espacial en miniatura no pot instal·lar antenes de grans dimensions, de manera que finalment haurà de volar sobre la terra per tal de descarregar les dades.

tota la feina tindrà un cost de 60 milions d’euros (uns 470 milions de iuans) , inclosos els costos de llançament inicials, finals visita a un petit planeta al voltant de 200.000 euros (al voltant de 1,57 milions de iuans). “amb micro-nau espacial i un nou propulsor, es triga uns pocs centenars de milers d’euros per explorar un asteroide petit, però el científic dades recollit és de gran valor. “va dir el Dr. Yang.

La corda es fa girar cada 50 minuts i una àmplia forma cònica, de poca profunditat es dibuixa al voltant del centre de massa prop del cos principal de la nau espacial. Alan Fitzsimmons de la University Belfast Astrofísica Centre d’Investigació de la Reina diu que trobem l’asteroide creixent, la pregunta ara no és si l’asteroide copejarà la terra, i quan va a colpejar la terra?

impacte d’un asteroide sense protecció pot destruir fàcilment un gran ciutat, si l’asteroide és prou gran, i pot fins i tot conduir a l’extinció humana.

“Hem trobat més de 1.800 objectes perillosos, i no obstant això, no s’han trobat més”, va dir el Dr. Fitz Simon.

El gener d’aquest any, un petit planeta amb deu plantes tan lluny de la Terra que passava, a mitja distància de nosaltres. (Fulles)