Els científics en el centre de les galàxies actives van detectar dos dolls simètrics

últimes observacions mostren que el centre de la galàxia NGC 1052 regió de prop, hi ha dos dolls simètrics.
Segons

lloc web de la física informar que en l’actualitat, un equip internacional d’astrònoms per un forat negre supermassiu prop del camp magnètic es va mesurar pel radiotelescopi d’ones mil·limètriques, activa galàxia NGC 1052 observació que hi ha dos centres propers dolls.
Recerca líder de l’equip Anne – Catlin – Baqi Ke (Anne-Kathrin Baczko) creuen que el camp magnètic de gran escala com aquest pot proporcionar suficient energia magnètica de les galàxies actives, conduir relativament fort corrent en doll.
En l’actualitat, els resultats d’aquest estudi publicat en l’últim número de “Astronomy & amp; Astrofísica” de la revista.

equip utilitzat molt llarg Investigació mesuraments d’interferometria de base de l’estructura interna de la galàxia NGC 1052, es pot posar en les proximitats de les horitzó de successos del forat negre dolls estrets.
Invisible propi forat negre és en general raig d’ubicació del forat negre només indirectament presumpta posició nuclear mitjançant el seguiment de la longitud d’ona, i el corrent en raig a la part inferior d’un forat negre és desconegut desplaçament difícil mesurar les propietats físiques bàsiques de la majoria de les galàxies.

Actualment, els investigadors de la galàxia NGC 1052 observacions en dos dolls de simetria té un únic fàcil de localitzar els centres, béns actius de galàxies astrònoms.
Anne va assenyalar que la galàxia NGC 1052 és una veritable font d’informació clau, ja que se situa precisament en l’espai proper a la ubicació d’un forat negre supermassiu.

NGC 1052 és una galàxia el·líptica situada a la constel·lació de la balena direcció, uns 60 milions d’anys-llum de la Terra, el seu camp magnètic a l’interior de la galàxia NGC 1052 supermassiu galàxia es pot mesurar l’estanquitat i la brillantor.
Darrera corrent de raig únic doble observada segueix sent relativament curta distància, aquesta observació ajuda anunciar la formació del misteri de la poderosa corrent de raig, generalment aquest fenomen en les galàxies actives, mentre que té una important influència física celeste, perquè
mirem UNM Clothing al raig per un forat negre supermassiu en ràpida rotació unitat d’extracció d’energia del camp magnètic dels mateixos.