Els científics amb grans Col·lisionador d’ Hadrons recerca d’evidències de l’existència de l’univers pel·lícula

Els científics estan

Amb partícula gran col·lisionador d’hadrons de cercar possibilitats suplementàries

D’acord amb el britànic “Daily Express” van informar que els científics estan recorrent a la gran col·lisionador d’hadrons (LHC) L’evidència de l’existència de l’univers pel·lícula.
teoria de l’univers pel·lícula, una sèrie d’univers de dues dimensions, potser la distància que estem molt a prop, i pot ser accessible, fins i tot pot haver-hi un univers van de porta a un altre univers.

membranes concepte de l’univers és de fet derivada de la teoria de cordes a terme.
Criat en la teoria de cordes, la unitat bàsica de tota la matèria en l’univers és una sèrie de corda vibrant petita difícil d’assolir.

Higgs abans que es va detectar en la forma de fórmules matemàtiques a la pissarra allà durant dècades.
els científics del CERN s’han inspirat en el descobriment partícula de Déu, i ara estan recorrent a gran col·lisionador d’hadrons per trobar evidència real de l’existència de l’univers pel·lícula.

autors de l’estudi, el físic teòric Christophe Galfard ha estat treballant amb Steve – la investigació d’or Fenhuo.
Va afirmar que l’univers pel·lícula és, amb molt, el més impressionant de la teoria de l’univers paral·lel proposat, l’univers podria haver moltes mides diferents, i que són capaços d’entrar en l’un a l’altre ia si mateixos com el mateix acord.

Christophe Galfard fet, és possible que aviat endevinar, tindrà altres vides humanes en altres pel·lícules de l’univers, llavors el forat negre que canalitzarà entre nosaltres i l’altre univers.

Cheap Cigarettes espai tridimensional (pot haver espai de quatre dimensions) tot el que implica pot calcular matemàticament, però aquests són gairebé impossibles d’imaginar el cervell humà i no pot trobar proves reals.
Mètode d’assaig hi

addicional latitud és fer ús LHC existeix per trobar la latitud addicional en les partícules.
professor de física de la Universitat de Harvard Lisa Randall, va dir, la teoria trobar latitud addicional depèn de partícules especials, les partícules tindran les mateixes característiques que els detectors de partícules estàndard, de manera que poden trobar-los, però com més gran sigui la seva qualitat.