El primer robot molecular del món va néixer en el futur per al desenvolupament de fàrmacs

Segons el lloc web oficial de la Universitat Britànica de Manchester el 20, els científics de l’escola van desenvolupar el primer “robot molecular” del món, que pot rebre instruccions químiques (Xinhua) i completar les tasques bàsiques com ara molècules de muntatge, el futur pot s’utilitza per a la investigació i el desenvolupament de fàrmacs, el disseny de tecnologia avançada de fabricació i la construcció de línies de muntatge molecular i fàbriques moleculars. Professor del grup de recerca David Ray del professor de la Universitat de Manchester publicat en els quaderns “Nature” Els àtoms de carboni, carboni, hidrogen, oxigen i nitrogen solament tenen un valor de només 150, la grandària d’un milió d’un mil·límetre, desenes de milers de milers d’aquests robots, i només un gra tan gran. Però tan petits robots moleculars, però tenen un braç robot, segons les instruccions per manipular una sola molècula, amb el braç de la màquina per construir productes moleculars.

Encara que la constr L’ús d’aquests robots moleculars és extremadament complex, però l’equip de tecnologia de Ray utilitzat es basa en una reacció química simple, els principis científics són totes les interaccions atòmiques i moleculars, i com molècules petites per construir macromolècules i altres coneixements químics. La llei va explicar que tot el material es compon de molècules i la unitat bàsica de la molècula és atòmica i la composició de la música és molt similar al procés del robot, però aquesta vegada es reemplaça per àtoms i productes farmacèutics i plàstics com el mateix procés sintètic.

La instrucció acceptada és una reacció química en una solució particular. El científic envia diferents instruccions químiques al robot molecular manipulant i programant diferents reaccions químiques. El robot respon a aquestes instruccions i realitza una tasca bàsica. “Una vegada que el molecular es sintetitza el robot, els científics els donaran instruccions químiques perreacció química, igual que el programa d’ordinador els diu quan realitzar les tasques “.

amb el muntatge d’automòbils robot de la línia de muntatge d’automòbils similars als components principals, els robots moleculars poden instal·lar i fixar els components moleculars de diferents maneres, creant diferents productes moleculars. ia causa de la molt petita, aquests robots moleculars tenen molts avantatges, pot reduir la demanda de materials, accelerar la investigació i desenvolupament de fàrmacs, reduir significativament el consum d’energia i promoure la miniaturització de productes, de manera que s’espera que el futur per portar les aplicacions interessants en moltes àrees.

el títol de l’editorial

l’encant de la ciència i la tecnologia, que existeix en la persistència del model d’hipòtesis, es manifesta en la sorprenent de “veure” el món desconegut a través diverses eines, crear diversió desconegut. els èxits d’aquest article és clarament l’últim cas, els científics a la llei bàsica com una vareta màgica, llegeixen l’encanteri, els elements són obedient obedient.