Columna “Ciència de tothom”: digueu-vos com es fan els dinosaures


& gt; embrions

ocupar la dinosaures mesozoics tota gran varietat, tot tipus de dinosaures tenen la seva pròpia forma de vida el seu procés de creixement és complexa No obstant això, si es parteix de la macro, els dinosaures a la canonada almenys sis processos: .. embrions, el desenvolupament, el festeig, aparellament, la fertilitat i la mort, en micro, seguiré l’evidència fòssil d’introduir les dades, i tractar de restaurar una era dels dinosaures més autèntic

els embrions són el començament de la vida, però la comunitat científica original segueix sent dinosaures controvertits. es ovari. fins a 1923, el Museu Estats Units Nova York de la història natural, la tercera expedició expedició Àsia central a Mongòlia per recollir grafs . Sils de juliol de 12 del matí, l’equip de Olsen troba en el camp prop dels primers ous de niu de dinosaures del món, movent-se Olsen volta al campament, emocionats pel capità Andrews va dir: El resultat va ser riure a tots que va trobar “ous de dinosaure ous de dinosaure!”! les patates pedra. dia 2, la repetida insistència de Ousen, Andrews només fins al punt fòssils, els resultats es va trobar que això és de fet ous de dinosaure, i el propietari de l’ou és el drac angle original, amb el secret dels fòssils ou de drac. aquesta és un descobriment històric, de la qual se sap que els dinosaures són realment ovari.

nadó cementiri ou per incubar llarg ou llarg embrionàries Olsen tira cap avall la primera peça de dòmino, i poc a partir de llavors, els paleontòlegs van trobar tot tipus d’ous de dinosaure a tot el món., igual que a la Xina Henan Xixia, província de Guangdong Heyuan 2 van trobar desenes de milers de persones. però ous de dinosaure quant, però els ous contenen l’embrió és extremmely rar. Embrió ens pot dir una gran quantitat d’informació valuosa, com el desenvolupament inicial dels dinosaures, després que la capacitat de trencar la closca i així successivament. En l’actualitat, s’han produït més de 10 tipus d’embrions de dinosaures, com l’original drac angle, ous secret drac, Dazhen Long, zimu llarg, drac corona d’Àsia i classe Tyrannosaurus.

d’ou en l’os, l’os per veure els embrions drac dinosaure a la carcassa abans i després hi ha dos casos, un és la pela després de la possibilitat de tenir una vida independent, com la classe Tyrannosaurus, classe drac falç lenta i l’altra és la pela després de la necessitat dels pares per tenir cura d’un període de temps, tal com la mare de classe aneguet drac de les drac, el drac de la corona d’Àsia i el drac de Lai. Ens jutjar si els dinosaures petits poden viure de forma independent, sobretot per veure el començament de l’arrel del cartílag calcificació van representar la proporció del total. com ara la mare del drac i l’arrossegament de la corona asiàtica en aquesta relació van ser el 74% i 72%, a més d’aproximadament el 10% ossificació completa, la bretxa entre les dues organitzacions fins a 7 vegades, el que significa que articulacions dels ossos del jove drac estan encara en estat semi-desenvolupament, Soft estès a sòl no pot romandre de peu o córrer, només pot confiar en la criança dels fills, aquesta vegada el jove drac és també sense capacitat de resistir als enemics naturals, tot per la sort i rius per caminar i llacs. Després del bombardeig dels dinosaures va començar a desenvolupar-se, i la taxa de creixement dels dinosaures no és uniforme, i la seva expansió “adolescència” va ser molt alarmant, que pot ser de la (5) la secció transversal esquelet de dinosaure s’assembla a un trombó. Quan vaig veure per primera vegada els ous d’ànec drac, solament que era dels dinosaures és molt boig, boig edat boig, un diàmetre de fins a 25 cm d’ous de dinosaures, en realitat pot créixer 10 metres de llarg dinosaures Hi ha molts exemples del que pot dir-se aquí per parlar dels dos camps de carn vegetariana en nom de:. Liang Long i Tyrannosaurus rex.

Liang Long neix en els alts i baixos del regne del terror, el seu jove dragó és un creixement absolutament boig: la closca quan té una longitud d’1 metre, elimina la cua i el coll prima, el cos no és gaire. el primer any del jove dragó va augmentar 3 vegades el pes de fins a 0,5 tones, el tercer any de la longitud del cos fins a 10 m, mentre que el pes va augmentar a unes 3 tones, els primers 10 anys abans i després de l’adult, la longitud del cos ha arribat a 27 arròs, amb un pes de més de 20 tones. Liang Tong en aquest moment gairebé pot resistir-se a la tempesta, de manera que la velocitat de desenvolupament comença a disminuir, de fet, si es desenvolupen, la infància de nens petits de Liang Long es manté la boca, a més de dormir, menja, el menjar dels diners, el pi, el molsa, els fongs a la mida de les falgueres, gairebé tot el que abasta.

Liang Long bebè embrió d’ous de drac

123> i la part superior de la cadena alimentària com Tyrannosaurus, després dels corpuscles de naixement de h indicant, la seva taxa de creixement és bastant sorprenent: adolescents Tyrannosaurus mitjana anual Un augment de 767 kg, aquesta taxa de creixement pot durar més de quatre anys. Conegut Tyrannosaurus en els 14 anys d’edat a 18 anys d’edat 3 tones, per a adults quan el seu pes total és almenys de 5 tones o més.

La comparació d’aquests dos tipus de closques després de la supervivència dels dinosaures principals, cal tenir cura que el desenvolupament dels dinosaures també és a partir de 3 anys, 5 anys; quan 80 cm d’antiguitat, sembla que les activitats de grans forces, la cara dels alts i baixos, tenen pares per ajudar els seus dinosaures a tenir una sensació de crisi, o fins i tot augmentar l’alta velocitat per protegir-se millor.

123> A més, hi ha una cosa que no es pot oblidar, molts rèptilsseva vida que està creixent, el més vell, més gran serà el volum. Això es reflecteix en el reemplaçament de cèl·lules, els éssers humans, quan arriba a l’edat adulta a deixar de créixer, algunes cèl·lules moren ja no reemplacen als nadons, i el rèptil del creixement prematura del cas, la substitució contínua de les cèl·lules, és a dir, Han crescut. Així que ara esporàdicament es van trobar uns fòssils enormes, com les Amèriques trobades fins a 2,4 metres, sobre una porta tan gran, els fòssils de sauròpodes, poden ser d’alguna mena de sauròpodes coneguts versió de la longevitat, no és una nova varietat. Quan l’adult dinosaure, naturalment, en el seguici pietat, recentment ha tal punt de vista, que l’evolució de la vida és un major poder de l’elecció del sexe “.

Llavors, quina classe d’amor es va a veure fa cent anys? de fet, tota mena de dinosaures tenen la seva pròpia cerimònia de festeig únic.

dinosaures Duckle poden basar-se en “instruments musicals” per atraure la femella de drac. per exemple, el llarg el costat del drac llarg té una cresta única, la corol·la llarga del nas, que omple la cavitat, l’aire de la inhalació de les fosses nasals, a través de la cavitat per arribar als pulmons, cosa que facilita un dispositiu de so tubular. Recentment, Museu d’Història Natural de Nou Mèxic i el Laboratori Nacional de Sandia han construït un model precís de la carena, que produeix una ressonància molt estrany, com els contraforts dels Alps. sonar. Aquesta veu no només pot fer que el reconeixement mutu de Chiba drac, l’alerta primerenca, però també a la temporada de cria per al cor del drac que bufa una cançó prehistòrica. drac inflat del cap. png

Drac de cantonada magnífic escut del coll

Longqun

inflada cap de drac pot ser més groller. pot empaquetar bitllets, han de ser gruixudes, capçal de perforació blindat per lluitar entre si per competir pel sexe oposat, i avui dia a la temporada amb la disputa ºi comportament de les cabres són similars. No obstant això, un informe recent va indicar que el cap inflada del cap no pot tocar-se entre si, en cas contrari, donarà lloc a una commoció cerebral severa, però ha de ser l’impacte del cos de l’altre, de manera que l’efecte és millor, no és fàcil fatal.

de la cantonada, com drac triangular, drac pentagonal i banyes oberts i similars, han de també com drac cap inflat pel cops, alguna cosa similars als ants masculins temporada de festeig d’avui, l’angle d’enclavament encaixada. A més hi ha més important per mostrar la capital, és a dir, després de la seva cantonada de l’escut, l’escut d’altura és probable que tingui un colors molt brillants, com la cua del paó és tan cridaner.

pel que fa als grans, de coll llarg, els sauròpodes de cua llarga, han de col·lisió no groller, a finals dels anys 80, hi ha una opinió que aquestes funcions de cua estranya es pot utilitzar per al seguici o la comunicació. per exemple, hi ha al voltant de 40 a 50 petits de torsió biga, la cua dels últims 2 metres Secció transversal ample de només 32 mm, pesa al voltant de 2 kg. Els investigadors a través d’ordinador estudis de simulació mostren que si s’exerceix la cua, al final de la velocitat pot excedir la velocitat del so, poden ser capaços de produir alguns similars per al fuet emès pel so pop, però més que aquests son pop 2000 vegades. d’altra banda, la base de la cua sovint es poden trobar a tenir algun dany patològic, que pot ser causada pel moviment repetitiu severa repetida causada per, és probable que això es fa servir a colpejar-se mútuament causada pel seguici.

trombó, l’impacte, batut, aquesta és l’era dels dinosaures plens d’un antic romanticisme romanç.

Més que altres temes. Especialment les persones del sexe més difícils de dir, quan la es pensa en dos dracs de polsera de 80 tones en l’aparellament, també es coneix com afàsia, però això és estilLa cara seriosa a cara.

Però la primera cosa a tenir en compte és que la humanitat encara no ha vist un fòssil genital dinosaure, tots de tots, simplement suposar. De la mateixa rèptil, s’especula que la reproducció dels dinosaures ha de ser similar a classe de rastreig. drac mascle d’avui té una parella d’adaptador reproductiva, conegut com el semi-penis, generalment ocults a la cua de la base, és a dir, darrere de la cavitat de l’orifici de ventilació. a més, hi ha una classe de dinosaures pot no tenen reproducció sexual, és a dir, l’aparellament manera fertilització per produir la pròxima generació, aquest mètode de reproducció conegut com partenogènesi, o la reproducció sexual. “Parc Juràssic” dins la frase “la vida només hi ha una sortida” es reflecteix aquí. aquest tipus de dinosaure és en general només un únic sexe, sempre que el medi ambient és apropiat, els ovaris femenins en la meiosi després que el cromosoma es multiplicaran, la formació de dos conjunts d’ous cromosòmiques.

L’aparellament drac canell, ¿seria tan impactant? 80 tones d’enfront de 80 tones del concepte de l’equivalent a dues grups de 16 pes de 5 tones d’elefant africà accident cerebrovascular mútua d’alta velocitat, aquesta escena és realment l’afàsia. és possible que la posició del drac nina és el tercer punt de suport quan la cua està desocupat com la pota davantera i el “trípode” amb les cames. Com que només la cua de suportar un pes, el canell postura drac d’aparellament pot establir-se, ja que fan el so, incloent el so i l’impacte, també ha de ser ensordidor, absolutament deixar que l’actor de cinema vergonya.

pel que fa a la bèstia en el Tyrannosaurus (que et digui el Tyrannosaurus rex), la idea que ningú havia de pensar en aquest problema marginal, sorpresa, Museu Juràssic per veure aquesta impressionant escena: 2 peces de Tyrannosaurus soroll en un contacte apropiat, que Sens dubte, és el món & # 8217; S únic cas, i utilitzen la tornada a la posició del cos: Tyrannosaurus mare ajaguda, petit petit, de només 2 es refereix a l’avantbraç gairebé tocava a terra, mentre que els glutis s’eleva, cames públiques Tyrannosaurus de peu, està desesperadament working.A poc poc admirar aquesta divisió, ja que la part posterior és de l’anatomia fisiològica prop de la forma perfecta de la relació sexual, és comú als mamífers (per descomptat també s’aplica als éssers humans), i fins i tot els dinosaures.

i els altres peus d’animals , com ara petits Pirates del drac, ja que la seva relació amb un ocell és a tocar, a continuació, la seva manera d’aparellament pot també ser de les aus actuals per trobar la resposta. les aus són l’aparellament a través d’un breu contacte dels genitals, però el seu aparellament és com acrobàcia. Tornar als petits Pirates del drac, el drac pot ser dins d’un equilibri en pujar l’esquena de la dona, que va vèncer les ales juntes, de manera que el cos en uns pocs segons per mantenir una postura estable, femella de drac la inclinació de la cua, drac mascle baix, exercici, arribar. Fins i tot es refereixen a les aus, alguns pirates de la mà de la classe drac poden ser capaços de completar l’aparellament en l’aire.

No obstant això, de fet, no tenim cap manera per respondre a preguntes específiques sobre la reproducció dels dinosaures. la raó principal és perquè el teixit tou és extremadament difícil formar fòssils, que anteriorment hi havia un informe que “Heyuan va trobar que els dinosaures masculina fòssils genitals”, la qual cosa és completament una farsa, òbviament una falange . de totes maneres, encara no coneixem els òrgans interns o externs de dinosaure de l’estructura real, però també és completament incapaç d’entendre els dos drac nina de 80 tones com corregir l’aparellament, de totes maneres, que són el canell manera drac per completar. saber , drac canell aquest sí va sobreviure uns 25 milions d’anys!

no tenim un vídeo de sexe dels dinosaures d’aparellament, i per descomptat no hi ha mare dinosaure com produir el drac però viu. ª del nadóEs situació no és com l’aparellament que bàsicament es basen en, tota la cura de les ruïnes niu ou de dinosaure, podem aprendre part de la fertilitat dels dinosaures, i la situació de l’eclosió.

Els dinosaures són breeded per reproduir la descendència. El 1922 , quan Ossen va trobar els ous de dinosaure que van ser ridiculitzats com “patates de pedra”, algunes persones al món acadèmic creu que els dinosaures van néixer amb aus de corral. és a dir, després de la incubació en el cos produeixi, o que no es pot imaginar l’existència de tals un ou gran, després de tot, és tan grans animals Ah. per desgràcia, ous de dinosaure no són grans, els més grans ous de dinosaure es pot prendre fàcilment. Com el dinosaure posen ous? Jugar burocràtic, perquè la família dels dinosaures és enorme, una àmplia varietat de diferents tipus de dinosaures a la forma de col·locació sense dubte serà molt diferent, i fins i tot la mateixa espècie en diferents regions tenen diferents manera de posar ous.

dents lesionats drac, és el tipus conegut com retardar la evolució de milions d’anys de mamífers, dinosaures molt intel·ligent. Vida a Amèrica del Nord, les dents serà en l’ou sec o pantans a terra sec, es basen en el tub d’ou pel poder del peristaltisme fàcil d’inserir la profunditat en el sòl, com si a la coca per sobre de les maduixes d’endoll. i les dents ferits que viuen a la Xina és triar el costat de l’aigua de la sorra com un lloc per posar els seus ous, que en primer lloc amb una arpa a terra d’un forat, i després de cames cap avall per fer el cos en un estat vertical o semi-vertical, i l’ou en el Pou d’ous a la sorra tova, i després amb sorra per sotmetre aquests ous enterrats.

Embrió de mama ou

Maternal drac Embryo

la forma en què els ous es posen entre rèptils i aus. paleontòlegs a la Xina, Jiangxi, una cavitat bombardeig cos femella de drac va trobar dos ous en closca conservats, va confirmar que el ous de drac drac pertany a la classe dels dinosaures tenen el doble de l’estructuradel tub d’ou. Aquesta estructura és entre el cocodril i aus existent. Es i el cocodril té un tub de doble ou, però disposades per cada tub ou una vegada que un òvul madur, que és més com un únic tub d’ou de les aus existents. des d’aquest punt podem veure que tenim pensament sovint expressió de desitjos que els rèptils o aus als dinosaures analogia és una cosa molt imprudent.

pel que fa al niu d’ous, el més típic és la construcció de la mare. la mare de literatura llatina anomenada Maiasaura, que es va estendre a mercè de la mare al llarg de la història de l’antiga biologia, que és tan sols una vegada, al gènere dels dinosaures és acusat de l’atribut femení -. el sufix és el lloc Saura femenina que els saurus masculins. la raó per la mare de la mare es va estendre a mercè de la mare, per la seva fòssil al costat d’una tanca del niu turó en forma de bol, niu niu de 15 mares joves drac al voltant d’1 mes, les dents tenen desgast, verificar que la mare tak és la cura de les larves, o portar el menjar al niu, o portar-los al niu per alimentar i després de tornada al niu. niu de la mare construeix el niu d’ous en test d’uns 2 metres de diàmetre, per sota de la capa de terra i grava , l’ou per sobre de la coberta d’algunes plantes, per mantenir una certa temperatura, de manera que els ous eclosionen.

A més de l’eclosió natural de la mare, hi ha hipòtesis automàtica d’incubació. l’evidència és el descobriment de la quilla de Mongòlia quilla menteixi en un niu d’ous de dinosaure anteriors. igual que moltes aus modernes en el niu, ja que està sota els 22 ous disposats en una ronda. Només per veure els ous i els ous amb dues cames fermament enroscat a la part posterior del cos , que és exactament la mateixa que la de pollastre moderna eclosió postura. A més, les seves dues potes davanteres estirades al darrere, que mostra la posició del niu guàrdia. No obstant això, recentment la hipòtesi ha estat qüestionada per la nova teoria que el drac antirobatori està ajupint en un centre de niu d’ous pre-construïts, tornem regularment al niu cada vegada que donen a llum un parell d’ous i, a partir de les 3, 6, 9 i 12 del punt de l’azimut, disposats en una seqüència d’anelles multicapa i després recobert de sorra fina, de manera que el sol Cretaci calenta es deixa sortir de la closca. els que diuen aquests dos que no pot convèncer a qui, però prou com per explicar el desenvolupament dels dinosaures mesozoics finals dels anys, ja hi ha una forma molt adequada de la fertilitat, per fer els seus propis descendents al llarg i ample.

Els dinosaures són els mateixos, els mateixos es publicaran, els dolors massa pesats es penjaran. Es pot dir que els fòssils es conserven, només són molt petits iSold edat banda, pel fet que els malalts, mossegat, intoxicacions, esllavissades, esfondraments i altres raons per morir, de manera que els antics biòlegs sovint han d’actuar com a responsabilitat SCI: aparentment fòssils suau, la causa de la mort com una línia vermella, igual que, al a mig, la responsabilitat del paleontòleg és exposar-la, netejar-la de la pedra, com . Completament exposat

bec d’ànec tindrà càncer, la Universitat Estatal d’Ohio Estats Units, al nord-est dels investigadors en els ossos del pic d’ànec que es troben a la presència de càncer: 97 quilla de bec d’ànec en un total 29 Tumors El Això pot ser relacionada amb la presència de substàncies cancerígenes en els arbres de coníferes locals. en resum, aquests pobres bec d’ànec perdurar durant molt temps el dolor. Typhoon dental, a la boca gran Tyrannosaurus Sue, es pot veure que hi ha una mica de menys de 5 cm de dents anormals, que han estat torta, les dents de la serra també polit, que mostren una mòrbida del gris fosc. Això pot ser una malaltia dental de Sue, o les genives ha estat greument ferit, com ser el mateix o inflada cap de la part superior, donant com a resultat deformitat dent. Però el desenvolupament tard de les suaus línies de creixement demostren que ha completat el creixement, el famós “Su” Tyrannosaurus va morir a l’edat de 28 anys.

paleontòlegs a través dels ous de dinosaure i fòssils d’ou de les rodanxes per observar i analitzar i van trobar que molts fòssils d’ou estan intactes, la superfície sense la més mínima esquerda, el que indica que en aquest moment no és ous incubats, i l’observació a rodanxes no hi ha embrió juvenil, no embrió i no escotilla, que ha de tenir el cas. finalment, a través d’una anàlisi global, és a dir la mare dinosaure traça enverinament elements, el cos d’iridi, estronci i una altra elements d’alta condueixen a un gran nombre d’ous de dinosaure no són fàcils de desenvolupar incubació.

Yurt llarg

allite drac caça és un comportament d’alt risc

el més interessant és probablement la mort de la gran austríac. Gran austríac “Big al” és un fòssil drac especial que es troba en 1991. Gran austríaca és una persona menor d’edat, el 95% d’avanç, de 8 metres de llarg. dels quals 19 ossos estan danyats, o mostrar les petjades de la malaltia. BBC també específicament per aquest tret “b ig llegenda austríaca. “Aquesta peça és molt clàssic, mostrant els paleontòlegs a través dels fòssils amb cicatrius per restaurar la gran vida d’Àustria, el clímax és un fracàs masculí gran d’Àustria en el festeig, el major cos de drac especial anormal dona abandonada, però l’efecte de disparar més com femella de drac especial en la fuita de la canalla similars. finalment, la gran austríaca en una cacera a les potes del darrere, el que significa que no pot ser objecte de caça abans de la lesió, la qual cosa és suficient per fatals, de manera que la gran austríaca finalment morir de fam a la platja. a la BBC i la concèntrica drac en el tema del lloc, hi ha un petit joc austríac anomenat joc petit, es pot controlar un petit passeig drac especial, preses, créixer i fins i tot pot anar a buscar femenina amor especial drac. he jugat diverses vegades, la millor marca és tan llarga com 2 tones, però després va fer un pas al pantà (això és també una gran quantitat de raons de la mort dels dinosaures).

l’anterior és el procés de creixement dinosaure, tdiu la vida màgica i magnífica, és definitivament digne dels nostres cors per al seu agraïment. De sobte, han passat el temps i l’espai, però allargat enrere, però en el nostre cor agitat … … ara la recerca de dinosaures hi ha molts misteris sense resoldre i enllaços perduts, que depèn dels nous mètodes d’investigació i dels nous fòssils. Per explorar el temps, aquesta vegada necessitem la vostra ajuda, ja que amb molta curiositat i imaginació, és el gran futur dels dinosaures columna
Presentació Correu electrònic: sciencetougao@sina.com Indiqueu el vostre nom, unitat, posició 123>