Científics nord-americans creen la primera peça del mapa ” risc terreny “

tempestes solars no només farà que les aurores, interrompre la xarxa produirà sobretensions.
(Font: vichie81 / iStockphoto)

Quan es produeix un tall d’energia, la causa sol ser regional: un huracà o tempesta de gel sud-est del nord-est dels Estats Units.
Ara, un nou estudi mostra que la regió central té el seu propi tipus únic de tempesta va destruir la xarxa i mdash; el clima espacial; & mdash.
L’estudi va trobar que les partícules carregades del sol tempesta va causar danys en termes de la regió en major perill.
tempestes de partícules carregades arribarà a la Terra i es transmet al llarg del corrent d’entrada de línia de transmissió, fonent amb això el transformador i provocant apagades.
Segons l’estudi, al nord de Minnesota i Wisconsin, que és 100 vegades la força de l’onada dels Estats Units en un altre lloc.

Durant dècades, els científics han estat tractant de predir la tempesta elèctrica, sinó per la falta de dades impedides.
Ara, els investigadors han creat els Estats Units durant la major part de la superfície de la primera peça de i ldquo; el risc elèctricament i rdquo; al mapa.
Piece el nou mapa dissenyat per predir les tempestes elèctriques de gran escala pitjors zones en què, en lloc de proporcionar assessorament a la xarxa elèctrica local es converteix en segur per deixar a curt termini o avís de tempesta gran.
Aquest estudi II-V.com publicat recentment a “Geophysical Review Letters.”
L’ús de les dades dels mapes en els dos factors més importants en aquest tipus d’intensitat de les tempestes i mdash; & mdash; així com les possibles interaccions entre el clima espacial de la Terra escorça conductora i el camp magnètic de la Terra.

Estats Units Geological Survey (USGS) geofísic, va dir l’autor principal de l’estudi, JeffreyLove, té com a objectiu ajudar les empreses a respondre a l’energia elèctrica generada per l’impacte inevitable tempesta de preparar.
Moltes empreses ja confien en les dades del govern d’Estats Units, de manera que la xarxa estigui segura.
Per exemple, l’Administració Oceànica i Atmosfèrica Nacional proporcionarà espai predicció del temps, l’avís anticipat de part de la tempesta que s’acosta.
No obstant això, els científics creuen, que podem fer-ho millor.
I ldquo; en la meva opinió, tothom en aquesta àrea són conscients de la importància del problema i està tractant de resoldre el problema tan aviat com sigui possible.
I rdquo; no va participar en l’estudi de la Universitat Catòlica d’Amèrica en l’espai físic de la representació ChigomezyoNgwira.

Per als humans, el problema causat pel clima espacial es remunta a 1859.
En aquest moment, el plasma a gran escala expulsats del sol xoquen amb la Terra, però no va induir el corrent que flueix a través del cable telegràfic roca.
L’anomenat esdeveniment Carrington carbonitzat filferros d’Amèrica del Nord i Europa, i fins i tot cremar algun operador de telègraf en corona.
Ara bé, tot i que la xarxa elèctrica per reemplaçar el cable telegràfic, però també són molt fràgils.
Un estudi recent mostra que, en l’actualitat, una de les tempestes solars igualment greus i esdeveniments Carrington donarà lloc a la pèrdua de prop de dos bilions de dòlars.
Mapa

últim sorteig serà el marge nord del Mig Oest, especialment Minnesota i Wisconsin, tan susceptibles a tempestes elèctriques zones afectades.
Això és per dues raons.
En primer lloc, la forma de temps causa espai del camp magnètic de la Terra en latituds més altes major impacte.
Quan la matèria i l’energia del raig anular de sol es van estavellar en el camp magnètic de la Terra, es produeixen algunes desviacions, però la resta estaran en & ldquo; shunt i rdquo; a terra prop dels pols.
Aquesta substància interactua amb el camp magnètic de la Terra, i genera una onada que flueix a través de l’aurora i la superfície de la Terra.
Reixeta més a prop dels pols, possibilitat de problemes durant la tempesta, la major planta.
Usant dades històriques d’una xarxa d’observatoris geomagnéticos investigadors per calcular la intensitat de tals tempestes en una regió en particular.

No obstant això, aquest no és l’únic factor en joc: algunes àrees de l’escorça terrestre és més conductor que altres parts.
En els últims anys, la Fundació Nacional de Ciència dels Estats Units ha finançat una enquesta magnetotellúric durant la major part del país emprès.
Els investigadors voltímetre a terra i mesurant el corrent entre ells.
Plus USGS funcionen com un suplement, aquests investigadors ajuda de dades construir una imatge actual de com la Terra.
En general, la conductivitat de la roca no és molt bona.
Aquesta és també el corrent de la tempesta solar, generalment per una infraestructura de xarxa metàl·lica per formar un complet circuit de mentides.

No obstant això, el tipus de roca és de fet crucial.
Per exemple, la regió central té dos tipus poden treballar junts per crear una gran oportunitat perquè la roca actual.
roques sedimentàries més conductores situades en una densa, aïllant residus ígnies a continuació, que es formen en un determinat període de temps fa 1,1 milions d’anys.
En aquest moment, Amèrica del Nord gairebé es divideix en dues meitats, de roca ígnia de sota de l’elevació cap amunt.
Avui en dia, el contrast entre les dues formacions per fer durant la formació de la tempesta elèctrica d’alta intensitat local es fa possible.

No obstant això, els investigadors encara no estan en la conductivitat dels Estats Units en totes les regions investigades.
Una vegada que es garanteix el finançament, Amor agradaria molt per dibuixar el mapa de la darrera ampliació de la zona de Nova Anglaterra.
No només per la regió amb les seves antigues i complexes condicions geològiques, pot revelar la conductivitat contrast inesperat, ja que és suficient per al nord, pot rebre més energia de la tempesta de terra.
Ngwira va dir que la protecció de les dades rellevants ajudarà a les companyies elèctriques a Nova York, Boston i altres ciutats de la xarxa.
I ldquo; Anteriorment, els nostres científics i enginyers són tots de la seca.
I rdquo; ha dit, i ldquo; Ara, els científics estan començant a comprendre els enginyers han d’arribar d’aquí a quina informació.
I rdquo;