Accelerada, l’Acadèmia Xinesa de Ciències va publicar un mapa sobre la contaminació dels antibiòtics

No obstant això, un recent mapa de la contaminació amb antibiòtics ha posat de manifest els fets sorprenents amagats en el nostre sistema d’alimentació – per tal de donar suport a la indústria de l’aqüicultura industrial, desenes de milers de tones d’antibiòtics cada any a través de la cria d’animals i el nostre cos, en el sòl i el medi ambient d’aigua, resultant en una varietat de bacteris greu resistència als medicaments, pollastre i porc ànec i bestiar tota la caiguda.

el primer cirurgià contaminació anti-bacteriana a l’Acadèmia xinesa de Ciències, Guangzhou, la localització de la país ha de ser el país. Dr. Ying Guangguo és una figura destacada en el camp dels antibiòtics a la Xina. Des de 2006, s’ha estudiat el problema de la contaminació antibiòtics. es troba en 58 grans rius a la Xina i les principals granges a la província de Guangdong, províncies de Guangxi, Hunan i Hebei

Contaminació Mapa de l’Acadèmia de Ciències de xinesa per primera vegada en detall l’ús d’antibiòtics entorn de l’ús i les emissions:. xinesa el 2013 per a l’ús 162.000 tones d’antibiòtics, veterinària 52%, 48% de les persones.

L’estudi seleccionat 36 dels antibiòtics més freqüentment detectats com a objecte d’investigació, la quantitat total de més de 90.000 tones, de les quals els antibiòtics animals van representar 84%, la majoria dels antibiòtics a través d’humà i el bestiar excretats a un any ha més de 50.000 tones d’antibiòtics a l’aigua i el sòl d’entorn

xinesa en l’ús d’antibiòtics, es pot dividir en dues parts de. les parts oriental i occidental, la part oriental de la intensitat dels antibiòtics és més de 6 vegades l’oest.

中国在抗生素的使用上,可划分成明显的东部和西部两个部分,东部的抗生素排放量强度是西部的6倍以上。
xinesa en l’ús d’antibiòtics, pot dividir-se en dues parts diferents de l’est i l’oest, la intensitat de les emissions d’antibiòtics és més de sis vegades la part oriental de l’oest.

Entre ells: la conca de Beijing-Tianjin-Hebei riu, el riu Yangtze i el riu de l’oest és l’àrea més gran d’emissions d’antibiòtics, i el riu Perla per unitat d’àrea de contingut d’antibiòtic va ocupar el primer lloc en el país.

al mapa de la contaminació de color es pot veure,Guangdong, Jiangsu, Zhejiang, Hebei i altres economies són relativament millors zones de color profund, el que significa que la contaminació és la més afectada.

Aquests estan a les zones més afectades, el que significa que es pot beure l’aigua pot curar el cant

en comparació amb els països estrangers, la concentració total dels antibiòtics en els rius xinesos és alta, la concentració mesura de fins a 7560 ng / l.

No obstant això, a més de comparar les dades d’estrangers, Xina l’aigua de l’aixeta i proves de qualitat de les aigües superficials de les normes nacionals, no estan inclosos en els antibiòtics.

Com es pot veure a la taula següent, el nostre ús diari d’antibiòtics per mil és 5,7 vegades més gran que la del Regne Unit i 5.5 A més de comparar dades estrangeres, les proves de qualitat de l’aigua de l’aixeta i la qualitat de les aigües superficials de les normes nacionals no s’inclouen en els antibiòtics.

然而除了对比国外数据,我国自来水和地表水质检测的国家标准中,均没有将抗生素纳入。

On es fa l’antibiòtic en el medi ambient per incloure aigües residuals domèstiques, aigües residuals mèdiques i aliments per a animals i aigües residuals d’aigües residuals. de residus d’antibiòtics serà a través d’una varietat de formes pot tornar a entrar al cos humà, el més important és beure l’aigua que conté antibiòtics, menjar residus d’antibiòtics en la presència de carn i verdures, i també a través del cicle ecològic del camí tornar al cos humà.

D’on prové l’antibiòtic?

水中抗生素从何而来?

A la cria de porcs, pollastres de carn, productes aquàtics i altres aqüicultura, a causa de l’alta densitat, molts agricultors per reduir la incidència de la infecció, millorar l’eficiència, el costum d’afegir tot tipus de antibiòtics en el pinso. Tal com a aliment per a porcs, sulfat de colistina, clortetraciclina s’utilitzen comunament antibiòtics, fins a un tona d’aliment pot afegir 1 kg de antibiòtics.

hauria de ser país llum, la densitat de població de la conca del riu perla és alt, Guangdong és una gran província, pollastre, consum de porc ael país es considera un alt, l’aqüicultura desenvolupat, Guangdong estanys de peixos al país fins, per tant, l’ús d’antibiòtics en la conca del riu Perla, emissions, alta densitat d’emissió. A més, el nivell de tractament d’aigües residuals de la Xina és també baixa, la descàrrega gairebé directa de les aigües residuals a les zones rurals

Acadèmia xinesa de Ciències a Guangdong, Guangxi, Hunan granges de porcs, granges de pollastres, ànecs mostren que la indústria de l’aqüicultura usant un antibiòtic diferent:.

antibiòtics de fem de porc van detectar la major concentració de tetraciclina 5,6 mg / kg.

“Aquests medicaments veterinaris solen jugar més en el nostre propi por!” ciutat de Zhaoqing, província de Guangdong, Lotus Town, grans criadors de porcs poble pas Liao va dir.

granja de porcs de Lao Liao compta amb més de 2000 porcs, plantejat alguns anys de porcs, “medicina” en el vell Liao és un lloc comú. els porcs tenen ara desenes de malalties importants, injeccions, omplint l’efecte d’empitjorar cada vegada més ferotge mèdic, ació. Una vegada que el porc apareix tos, prima, ha de seguir lluitant medicina, ha estat copejat a deixar de menjar el porc.

“Aquests medicaments veterinaris solen jugar més a la nostra pròpia tenen por! “La ciutat de Zhaoqing, província de Guangdong ciutat del Lotus Village, va dir que els grans productors de porcí Laoliao.

“这些兽药经常打得多到我们自己都怕!” 广东省肇庆市莲花镇大步村生猪养殖户老廖说。

” la llum és la medicació, porc no es pot permetre el luxe d’augmentar, la medicina porc és massa car “.

un porc d’un petit augment a 240 lliures de fa 7 mesos, els costos de reproducció, alimenten el cost de 1.300 iuans, el fàrmac serà de més de 300 iuans milers de porcs a l’escala de l’agricultura, un any amb antibiòtics i altres medicaments veterinaris costen fins a 500.000 iuans

Les concentracions més altes d’antibiòtics detectat en pollastres i ànecs van ser 6,11 mg / kg.

Les granges lleteres també estan utilitzant antibiòtics.

“. vam anar a Guangxi, Guangdong fàbrica de grans bestiar, vaques també estan utilitzant antibiòtics, pel fet que el temps de munyir temps s’inflama. “

caminant pollastre també és UNSAFe. “Vaig començar a pensar que el caminar de pollastre no és un medicament, i finalment va trobar també s’utilitza.” En cas de ser país de llum per veure Yunfu, Qingyuan, Jiangmen i altres agricultors per tal de fer pollastre creixi ràpid, explosió anti-pollastre, un munt de l’ús d’antibiòtics.

la mateixa indústria del peix no està fora de perill. sediment de l’estany de peix va detectar set tipus d’antibiòtics, la major concentració de 3.400 micrograms / kg, la concentració mitjana de 524 micrograms / kg.

Quin és el risc d’inundació als antibiòtics?

Quin és l’impacte de la contaminació amb antibiòtics ambiental en la salut humana? ¿hi ha algun dany a l’aigua que té residus d’antibiòtics? ¿és segur retirar la carn de l’antibiòtic?

Des del camp de la farmàcia, d’ampli espectre (per a la gran majoria de bacteris) antibiòtics es pot dividir en penicil·lines, carbapenems, β-lactàmics, aminoglucòsids, tetraciclines, lactones, sulfonamides, quinolones i similars. “Different Dru gs, al cos humà o el cos animal diferent vida mitjana (decaïment fàrmac per a altres substàncies) és diferent de les quinolones (com norfloxacina, etc.), per exemple, la seva llarga vida mitjana, estabilitat química a la natura és molt bo.

es necessita un temps prou llarg per degradar-se en altres substàncies si la baixa ingesta humana a llarg termini de les quinolones que contenen aigua, la carn, el resultat directe és la resistència. “xinesa Societat farmacològica de l’Ensenyament i el Comitè Popular Science Seran membres de la Facultat de Farmàcia professor Xu Jiangping Universitat mèdica del Sud va dir.

“la resistència als fàrmacs de quinolona per al cos humà és un exemple comú phenomenon.For, la primera generació de norfloxacina quinolona, ​​ha estat el tractament bàsic de bacteris diarrea infecció, tal com norfloxacina, fluorur d’oxigen Abacus, el seu tractament per al sistema respiratori, infecció del tracte urinari es redueix gradualment, que és el rendiment de resisteixin droguesce “.

Guangzhou Institut de Geoquímica, l’estudi mostra que la quantitat de quinolones és encara molt gran, a la norfloxacina, per exemple, el 2013 el país utilitza 5440 tones, de les quals 4427 tones de bestiar. Xu Jiangping va dir que la seva informació més recent per mostrar que el Ministeri d’Agricultura ha estat conscient del mal de l’abús de les quinolones en la indústria de l’aqüicultura, decidirà aviat per aturar l’ús de quatre tipus de quinolones en l’aqüicultura. “Hi ha altres petites molècules dels antibiòtics, la vida mitjana també és molt llarg, en l’estabilitat química de la natura és molt bona, a llarg termini micro-ingesta també té un avantatge similar a conclusions de resistència a fàrmacs “.

Hi va haver una correlació positiva entre la quantitat dels antibiòtics utilitzats, la concentració ambiental prevista, la taxa bacteriana resistència en el medi ambient de l’aigua de superfície i la taxa de resistència bacteriana a l’hospital, i la correlació positiva entre la taxa d’ús d’antibiòtics i la nous antibiòtics.

L’abús d’antibiòtics en humans i animals és considerat com la principal causa dels bacteris resistents als medicaments. En el cicle de reproducció dels animals a la Xina, els agricultors i els agricultors han estat alimentant una petita quantitat de drogues, aquests fàrmacs no s’utilitzen per curar animals malalts, però per tal de promoure el creixement, i inhibir el contacte proper entre si causades per la malaltia de femta, els animals mengen antibiòtics, només una petita part de l’absorció, la major part d’ells s’excreten amb la femta. el 2013, vuit científics xinesos i nord-americans van publicar un estudi en les Actes de l’Acadèmia Nacional de Ciències, i es va trobar que 149 els antibiòtics “úniques” van ser trobats en els fems en tres granges de porcs comercials xinesos. gènica Drogues.

gens de resistència a la droga poden ser transmesos a través del medi ambient, el consum de productes carnis animal tal com el camí per al cos humà, i alguns la formació de “súper bacteris”, el que porta a PEOPLE difícil o fins i tot impossible per tractar infeccions a través dels antibiòtics convencionals, i la nova investigació i desenvolupament de fàrmacs que no hi ha temps per mantenir-se al dia.

L’amenaça ha estat exposat en el cos humà. A l’abril de 2015, el Professor Associat Zhou Ying , professor Associat, Escola de Salut Pública de la Universitat de Fudan, després d’1 any, a través de la Xangai, Jiangsu i Zhejiang, més d’un miler de 8 a 11 anys d’edat, nens en edat escolar en l’orina de control biològic dels antibiòtics va confirmar que gairebé Liu Cheng la detecció d’un tipus d’antibiòtics, una cambra detecta més de dos tipus d’antibiòtics, alguns fins i tot tenen sis tipus d’antibiòtics.

abús i la resistència dels antibiòtics en animals s’ha convertit en un dels principals problemes en el camp de públic la salut a tot el món. els metges s’enfronten a problemes com la cada vegada menys opcions i la manca de temps suficient per prendre decisions. Ells són sovint com salvar la dolorosa elecció de vida del pacient. almenys 2 milions de nord-americans estan malalts cada any, dels quals al voltant de 2,3 milions de persones moren d’infeccions amb antibiòtics.

contenció dels antibiòtics és imminent! L’Acadèmia Xinesa de Ciències informe és encara una investigació estàtica de la nostra contaminació de sòls i aigües antibiòtics, ens cridar: l’estat ha d’establir un seguiment a llarg termini dels antibiòtics a l’aigua de l’aixeta i l’aigua superficial, els antibiòtics en el seguiment de normes nacionals de qualitat de l’aigua

al mateix temps, el més fonamental és transformar la nostra agricultura,. la producció aqüícola. la regió oriental, especialment el delta del riu Pearl i el medi ambient més fràgils de la conca del riu Haihe, escala intensiva orientada a l’exportació de la indústria de l’aqüicultura ha donat lloc a desenes de milers de tones d’antibiòtics per la producció i les emissions anys.

¿no es reflecteixen en el fons i transformar la manera de producció aqüícola densa, industrialitzat, i tornar a trobar una cria ecològica de baix costcarretera